Український Монреаль
-
може бутусов лiпше знайе?
-
закони про 3/1 щодо наступу iснували ще до створення Украiни, навiть до створення древнього Риму
-
кум брат сват казав що там нема зброi сьодня дзвонила подружка жiнки, а у тоi сват у ГУР казав збирати речi
-
23 лютого я розмовляв з сусідом про початок вторгнення, та він мені впевнено зупинив, сказав що я нічого не розумію, а ось він на військовій кафедрі навчався, у росіян просто "з військової науки" немає сил для наступу, у нас 1 млн, у них 200 тисяч. А для наступу треба перевагу 10 до 1. я тоді не наполягав, не люблю впевнених людей вводити у невпевненість. Я не став йому пояснювати, що є 21 століття, є зброя нового покоління, є різниця потенціалу, є перевага у видах озброєння, люди вже не відіграють першорядної ролі. Ввечері він приніс тортик з дня народження сказав, щоб уранці з'їли, вранці почалася війна і тортик назавжди залишився в холодильнику
-
Ще раз повторюсь. Вже неоднократно писав - 1) Це не перша у світі війна, і не наймасштабніша. 2) Усі ці цифри взяти не з неба. Це підтверджені кров'ю та потом різних солдат за тисячі війн. 3) авжеж можуть бути розбіжності бо практика і теорія не йдуть нога в ногу, але загальне уявлення теорія дає - і вона максимально наближенна до правди. Якщо ви подивитесь різні джерела з оцінкою втрат обох сторін то ви вийдете плюс мінус на такі самі цифри що я навів вище, окрім техніки. Техніку росіяни дуже багато просто здали. Ну і мої одногрупники на фронті - підтвержують плюс мінус ті самі речі.
-
у якому свiтi ти живеш
-
це все взайемопов'язано