Український Монреаль
-
Ще раз повторюсь. Вже неоднократно писав - 1) Це не перша у світі війна, і не наймасштабніша. 2) Усі ці цифри взяти не з неба. Це підтверджені кров'ю та потом різних солдат за тисячі війн. 3) авжеж можуть бути розбіжності бо практика і теорія не йдуть нога в ногу, але загальне уявлення теорія дає - і вона максимально наближенна до правди. Якщо ви подивитесь різні джерела з оцінкою втрат обох сторін то ви вийдете плюс мінус на такі самі цифри що я навів вище, окрім техніки. Техніку росіяни дуже багато просто здали. Ну і мої одногрупники на фронті - підтвержують плюс мінус ті самі речі.
-
у якому свiтi ти живеш
-
це все взайемопов'язано
-
та я про втрати а не про війскову науцю
-
це по науці. Тож приблизно звідси я і рахую
-
Ось можно наприклад звідси можна взяти приблизні співвідношення для наступу
-
там все пояснюється звідки і які цифри беруться
-
ну щоб не думав про иванну аналітику - то бажано
-
це все читати?
-
Так, дуже важко знайти вільні слоти на сайті. Я декілька разів заходила десь о 12 ночі та бачила відкритою дату сьогодні+ 3 місяці. Але якщо паспорт закінчується ось ось - дзвоніть їм, впевнена вони знайдуть рішення.
-
nuczu.edu.ua/images/topmenu/kafedry/kafedra-viiskovoi-pidhotovky/distant-content/Taktika_2.pdf Ну ось непоганий посібник від одного з моїх викладачів.
-
це не диванна аналітика
-
так люблю диванну аналітику
-
Хочеш я тобі покажу як рахуються?
-
немає жодних способів порахувати втрати, всі аргументи засновані на припущеннях і мають контраргументи
-
багато хто повертається
-
ну і ще момент не всі 300 - вийшли зі служби
-
а наступи проходили - судячи з усього по найкращим сценаріям
-
бо більшу частину часу - ми в обороні
-
Рахуй приблизно 1 до 4
29 Jan 2023, 07:13
11981/238306