Український Монреаль
-
Дані засекречені, але знаю одна бригада іхала в сторону Херсона ще на початку на грузовиках, близько 20 знищено в колоні було навіть повискакувати не встигли... Ота хуйня малята... Про Бахмут мовчу, там пекло...200-500 трьохсотих щодня про двухсотих мовчу
-
Дякую!
-
На сайті є номер, так
-
Підкажіть будь ласка туди зателефонувати на який номер чи там є на сайті. Дякую
-
На днях була лише одна дата - на березень. Онлайн дуже мало та рідко місця з`являються. У вашому випадку радила б не чекати, а пробувати їхати по живій черзі
-
Добрий ранок. Скажуть будь ласка ви записувались в посольство? В сина закінчиться паспорт за 2 місяці. Щодня пнревіряю сайт посольства, і немає вільних дат. Як можна записатись чи їхати без запису. І якщо отримали паспорт то які подальші дії, віза, стаді перміт? Я кий алгоритм? Щиро дякую! Вдалого дня!
-
особисто менi на приват, зараз у Львовi
-
Це неможливо. Щонайменше, без особистого візиту в банк, не відкриєте рахунок. Може, ще розповідають, що їм на картку моно зарахували переказ?)))
-
Ага Побачила
-
Вже працює
-
В мене так само від вчора
-
♈️ Овен 22 грудня. ✨ Дружба — це такі самі стосунки, над нею теж треба працювати. Не забувай це. ♉️ Телець 22 грудня. ✨ Може позалицяєшся до когось? ♊️ Близнюки 22 грудня. ✨ Настрій: багато і голосно сваритися матом. ♋️ Рак 22 грудня. ✨ Відпочинь сьогодні, як востаннє. ♌️ Лев 22 грудня. ✨ Тебе сьогодні всі хочуть вкусити за жопку. ♍️ Діва 22 грудня. ✨ Соплі справі не допоможуть, не забувай це. ♎️ Терези 22 грудня. ✨ Заховай ікла, будь хоча б сьогодні милим. ♏️ Скорпіон 22 грудня. ✨ Ти сьогодні ходячий секс! Навіть крутіше Лева, тільки тссс! ♐️ Стрілець 22 грудня. ✨ У тебе знову закохалися, як ти це робиш? ♑️ Козеріг 22 грудня. ✨ У тебе хочуть вкрасти краша. ♒️ Водолій 22 грудня. ✨ Витимеш сьогодні, як вовк. До колишніх захочеться дуже… ♓️ Риби 22 грудня. ✨ Ох, сумувати сьогодні будеш шалено. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦