Український Монреаль
-
Я через це ненавиджу у Монреалі переміщатися 😤
-
Дякую
-
Бути незадовелиним незручністью переміщення у Мнтр за кількістью велосипедистів (це місто є найвелосіпедніще у північної америці) це як бути незадоволеним тим самим у Амстердамі, чи наприклад у Венеціі казати якого фіга тут одні човни, де дороги для автівок. У будь якому місті Канади на авто буде набагато зручніше Вініпег наприклад. А ще велосипедисти нікого не хочуть збивати
-
Якось фіолетово, що там у Венеції)) не треба їхати по дорозі, коли в 3 метрах є твоя велосипедна доріжка. Не треба повертати, коли тобі забагнеться навіть не перевіривши, чи є машина позад тебе. Не треба переїжджати аррети без зупинок, бо моїй машині макс що трапиться, то поцарапаний бампер чи скло розбите, а у велосипедиста - мізки на асфальті. Я до того, що 98% велосипедистів їздять по дорогах, як їх ліва нога забажає
-
В українську католицьку церкву Михайла ходить один хлопець, який вміє ставити і ремонтувати. Зв'яжіться з кимось з церкви, то дадуть контакт
-
В українців - або безкоштовно, або платно... дорого - дешево - це інше
-
Мабуть, не у всіх..в мене на районі 0.10 за листок
-
Підкажіть будь ласка у Монреалі проїзд дітей у громадському транспорті безкоштовний чи ні?
-
Велосипед не поважає жодного правила дорожнього руху
-
Аргумент рівня: зброя вбиває. Велосипед, чи людина яка керує їм? Якщо людина то питання до неї, якщо таких людей багато (але що бачу я, що більшість їздить по правилам) то питання до влади: зробить так щоб усі велосипедисти поважали правила, з авто змогли ж так зробити, що більшість їзде по правилам
-
Але порушують теж правила регулярно. Хочаб повороти показують і світлові прилади мають.
-
Тут вони ще по правилам їздчть якщо з укр порівнювати