Український Монреаль
-
Хто повороти показує ?
-
Це факт
-
Їх тяжко любити ))) особливо коли вулиці стали вдвічі вужче, а оті собаки все рівно їздять по смузі для авто, коли поруч є їх доріжки
-
Хоча в мене як у водія який ще і не вміє не велі їздити з ними природна нелюбов.
-
Я уявляю як їх люблять ті в кого паркінг відпанахали😂
-
Борщ з закатованими росіянскими екс немовлятами. Ммм смаколик.
-
Десь в районі Ст Леонард здається зробили ще краще. Спочатку велосипедна смужка, потім бетонний бордюр з палками-розміткою, потім вже парковка для мешканців вулиці , а вже потім десь посеред вулиці йде смуга для авто. І на протилежному боці теж саме. Коли машина повинна запаркуватися, то усі стоять чекають, разом зі смугою в іншу сторону ))) дуже «зручно»
-
Доброго дня 🙏🏼 Чи є контакти юридичного агенства чи людини, яка може прокунсультувати з питань житла та договору оренди? Велике дякую!
-
Топати в волк ін і питати) інших варіантів до вузького спеціаліста немає
-
Не зрозуміла трохи куди саме звертатися? Це не критично Але без причинно з'явилися по типу як підшкірні крововиливи Хотілось би знати причину ц якнайшвидше а не через місяць два Коло воно може зникнути а потім знову з'явитися наприклад
-
Не зовсім розумію нащо таке може бути потрібно. Якщо конфлікт з арендодавцем то треба вирішувати через Tribunal administratif du logement(якщо я нічого не плутаю)
-
О, я не знала. Дякую велике !
-
А тепер питання до знатоків: на скільки цього року можуть підіймати аренду якщо сам сплачуєш хітінг?
-
В 1920му😂😂😂
-
Перше питання: будинок в якому році був побудований? Якщо менше 5 років, то мають право підняти як їм заманеться
-
Плануючи виїзд з Монреалю, я хотів би передати свій орендний контракт на студію в центрі міста. Повністю мебльована квартира, розташована за адресою 175 Rue Sherbrooke O, Montréal, QC H2X 1X4. Ціна оренди - всього 950 CAD на місяць. Контракт доступний з липня до вересня (або ж до серпня, якщо це вам зручніше). Студія оснащена кондиціонером, що незамінний в літні місяці. Сподобається й місцезнаходження - всього 150 метрів до станції метро Place-des-Arts. І що особливо приємно, ви знайдете супермаркет Provigo прямо через дорогу, тож з покупками вам точно не доведеться мучитися. Писати в приват
-
Доброго дня +1 (438) 372-1121 - Ярослав