Український Монреаль
-
Не зовсім розумію нащо таке може бути потрібно. Якщо конфлікт з арендодавцем то треба вирішувати через Tribunal administratif du logement(якщо я нічого не плутаю)
-
О, я не знала. Дякую велике !
-
А тепер питання до знатоків: на скільки цього року можуть підіймати аренду якщо сам сплачуєш хітінг?
-
В 1920му😂😂😂
-
Перше питання: будинок в якому році був побудований? Якщо менше 5 років, то мають право підняти як їм заманеться
-
Плануючи виїзд з Монреалю, я хотів би передати свій орендний контракт на студію в центрі міста. Повністю мебльована квартира, розташована за адресою 175 Rue Sherbrooke O, Montréal, QC H2X 1X4. Ціна оренди - всього 950 CAD на місяць. Контракт доступний з липня до вересня (або ж до серпня, якщо це вам зручніше). Студія оснащена кондиціонером, що незамінний в літні місяці. Сподобається й місцезнаходження - всього 150 метрів до станції метро Place-des-Arts. І що особливо приємно, ви знайдете супермаркет Provigo прямо через дорогу, тож з покупками вам точно не доведеться мучитися. Писати в приват
-
Доброго дня +1 (438) 372-1121 - Ярослав
-
І це можна годинами просидіти?
-
Поки ще не відомо) завтра буде розмова з арендодавцем. От і хочу підготуватись)
-
Наскільки я пам’ятаю, зараз 2.3% база, а далі додається купа факторів: ремонт, такси муніципальні тощо, якійсь реновасьон що можна списати на рент. Вам на скільки у місяць підіймають?
-
Дякую
-
У вас легально є 30 днів, щоби надати йому відповідь. Візьміть його Avis du renouvellement і спокійно вдома подивіться. Якщо що, можете мені написати у ПП, ми тільки пройшли цей шлях з нашим орендодавцем. Може зможу підказати
-
Хто тут з цементу том працює?
-
-
Читайте уважно останній пункт