Український Монреаль
-
Вітаю Вас, ніжні та прекрасні. ❤️ Думаєте, що з ідеальними бровами люди народжуються? Не усім так пощастило. Пропоную вам перманентний макіяж у найнатуральніших техніках в Монреалі. * форму та колір пігменту підбираю індивідуально. Ваші брови будуть ексклюзивні. *в роботі використовую найякісніші європейські пігменти, які з часом просто світлішають. * Крем для догляду за бровами ви отримаєте безкоштовно в кінці процедури. Ваші брови будуть ідеальні незважаючи на погоду та пору року. З моїми роботами ви можете ознайомитись : www.instagram.com/anna_savchenko_brows/ WatsApp: +1 (438) 494‑2722
-
Доброго ранку, моя подруга хоче подавати документи на CUAET. В неї є дитина,з батьком дитини вона не у шлюбі і разом не живуть. Чи треба дозвіл батька на подачу документів там виїзд? Хто зтикався, підкажіть будь ласка
-
Не дуже зрозуміло про - низькокваліфікованих працівників, яким можна буде здавати мову на 5 (а не на 7) і взагалі тепер можна буде подаватися? - студентів. Тепер я можу закінчити DEP і без всякого досвіду праці подаватися на ПР?😳 Почекаємо звичайно офіційного анонсу)
-
NCLC 7 це B2+, не так вже й складно за півроку з ненуля довчити