Український Монреаль
-
Тоді вже краще London, Ontario. В Манітобі клімат фуфу
-
Дитині так
-
*неприємно сміється по-манітобськи* так-так, чекаємо вас усіх тут
-
Там кажуть народивши дитину у аргентині - автоматом паспорт дають)))
-
Non, merci
-
А після цього анонсу буде
-
Бо зараз письмова не є вимогою
-
Папуаси це українці? Ви впевнені що ви саме це хотіли написати? Бо тоді я не розумію вашого знаходження в групі «папуасів». @amaterasu_omi - в нас так можна?
-
Це я дивився зараз відео хлопця, який TEF канадський здавав
-
Не знаю що це за табличка, але ми займаємося по квебекським книжкам, вони там інакше трохи ділять. 3-4 рівень це А2 5-6 це В1 7-8 це В2. Тобто 7 шкільного на повний В2 не вистачить зазвичай.
-
Ну так ми не говоримо про папуасів, які ще до війни тільки на одній мові балакали. Норм люди все швидко і спокійно вивчать за рік-півроку. B2 це смішно
-
Українці вчать з нуля. З мінус один точніше) Переважна більшість. Я оно рік вчу. І все ще не відчуваю себе можливою здати на 7 міжнародний іспит (не шкільний) І це в нас ще гарна сильна школа і я не пасу задніх..🙈
-
всі генії за неділю вчать)
-
Тут ви праві
-
З нуля ні звісно
-
Не вивчить НІХТО мову з нуля за півроку на В2. Ви звісно можете зараз писати що вивчили за 3 місяці, але це буде брехня.😅
-
Рідну мову не вчать, вона просто є з тобою назавжди. Я говорю про нормальний рівень хоча б англійської. Я зараз просто бачу переважну більшість людей, які навіть англійською не послуговуються взагалі. Для мене це папуаси
-
Якшо він подається на пр, то вам на 4
-
А якщо чоловік здав на 10 То мені скільки треба
-
Як мінімум вони вивчили рідну мову. І більшість ще міжнародну англійську. До війни, як ви кажете, 90% українців які зараз тут - взагалі не збиралися бути ні в якій Канаді. І тим паче не вчили ніяку французьку.🤦♀️
29 Jan 2023, 07:13
120190/238702
about an hour ago