Український Монреаль
-
Дякую
-
Ні, папуаси, це ті, хто за все життя ні однєї мови не вивчили.
-
Причому тут війна, коли ми про розвиток людини розмовляємо? Так, я з Європи приїхав, бо там працював.
-
Прикиньте! Я не розмовляю англійською. Майже зовсім. А ще прикиньте - вона мені була не потрібна взагалі ніколи і ніде раніше. Мені достатньо було двох мов які я знала. А ще прикиньте - більшість українців гарно жили в рідній країні і не збиралися нікуди якби не йобана русня. Дайте вгадаю - ви напевно сюди з Європи приїхали?) бо зазвичай таке кажуть тільки ті хто виїжджав спокійно і вдумливо з речами. А не ті хто справді тікав від війни.
-
лол
-
Я французську все життя вчив і так і не вивчив нормально
-
Я не пихатий, це просто факт. Монолігвалом бути соромно, тим більше, якщо ти закінчив універ. Тут справа не про міграцію, я у Канаду взагалі мігрувати не хотів. Справа у себеповазі і саморозвитку. Читати Вольтера, Гьоте, Байрона у мові оригіналу.
-
Що це ДЕП?
-
Боже, і як я вгадала))) Бо такі дуже грамотно пихаті зазвичай ті хто давно в еміграції, готувався поступово, а не тікав з країні в тапках і дитиною під пахвою.😉 Вони потім сидять і зверхньо називають папуасами тих хто ніколи не планував імміграцію, і не вчив для цього мову та все інше. Бо їм було просто НЕ треба. А люди замість цього наприклад медичні університети закінчували… гарні спеціалісти… і вчили саме спеціальність. Бо вони НЕ ЗБИРАЛИСЯ НІКУДИ ЇХАТИ.