Український Монреаль
-
лол
-
Я французську все життя вчив і так і не вивчив нормально
-
Я не пихатий, це просто факт. Монолігвалом бути соромно, тим більше, якщо ти закінчив універ. Тут справа не про міграцію, я у Канаду взагалі мігрувати не хотів. Справа у себеповазі і саморозвитку. Читати Вольтера, Гьоте, Байрона у мові оригіналу.
-
Що це ДЕП?
-
Боже, і як я вгадала))) Бо такі дуже грамотно пихаті зазвичай ті хто давно в еміграції, готувався поступово, а не тікав з країні в тапках і дитиною під пахвою.😉 Вони потім сидять і зверхньо називають папуасами тих хто ніколи не планував імміграцію, і не вчив для цього мову та все інше. Бо їм було просто НЕ треба. А люди замість цього наприклад медичні університети закінчували… гарні спеціалісти… і вчили саме спеціальність. Бо вони НЕ ЗБИРАЛИСЯ НІКУДИ ЇХАТИ.
-
Та вони сильно відрізняються, це все залежить від здібностей людини і кількості розмовної практики.
-
Добре
-
-
Розумієте, хтось мову вчить, хтось філософію читає, хтось фізично розвивається і тд. Якщо для Вас показники розвитку це виключно мова, то мені Вас шкода. Знаю деяких, хто знає декілька мов, але це зробило їх кращими людьми. Ну от ви, ну умовно знаєте ви англійську, але мислите як папуас, які все підганяють під свої шаблони мислення.
-
Знати мову — більше можливостей, більше знань.
-
Це як приклад, кому що цікаво