Український Монреаль
-
В мене так само від вчора
-
♈️ Овен 22 грудня. ✨ Дружба — це такі самі стосунки, над нею теж треба працювати. Не забувай це. ♉️ Телець 22 грудня. ✨ Може позалицяєшся до когось? ♊️ Близнюки 22 грудня. ✨ Настрій: багато і голосно сваритися матом. ♋️ Рак 22 грудня. ✨ Відпочинь сьогодні, як востаннє. ♌️ Лев 22 грудня. ✨ Тебе сьогодні всі хочуть вкусити за жопку. ♍️ Діва 22 грудня. ✨ Соплі справі не допоможуть, не забувай це. ♎️ Терези 22 грудня. ✨ Заховай ікла, будь хоча б сьогодні милим. ♏️ Скорпіон 22 грудня. ✨ Ти сьогодні ходячий секс! Навіть крутіше Лева, тільки тссс! ♐️ Стрілець 22 грудня. ✨ У тебе знову закохалися, як ти це робиш? ♑️ Козеріг 22 грудня. ✨ У тебе хочуть вкрасти краша. ♒️ Водолій 22 грудня. ✨ Витимеш сьогодні, як вовк. До колишніх захочеться дуже… ♓️ Риби 22 грудня. ✨ Ох, сумувати сьогодні будеш шалено. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Чесно, не знаю. Знаю що таке є - а як і що…. не цікавився.
-
І в мене таке До цих пір
-
Та ще краєм вуха почула що до 10 січня вони не будуть приймати живу чергу, тільки тих що за записом, бо їм треба готувати річні звіти. Тому краще перед поїздкою зателефувати їм.
-
Ділюсь з вами своїм досвідом поїздки до посольства сьогодні. Їхали автобусом з Монреалю я та донька (її присутність була обов'язковою). В нас було рандеву на доньку на подачу паспорту зроблене ще у вересні. Перед поїздкою я їм подзвонила, щоб запитати чи зможу я подати документи ще на паспорт сину та завірити копії дипломів для Квебеку (евалюація). Сказали все беріть, все зробимо. Пані консул та співробітниця що займається паспортами дуже чемні та намагаються допомогти вирішити всі ваші питання якщо то є їх компетенція, або щось порадити. В результаті все, що я хотіла зробила за один день. Єдине в мене було ще 15$ непередбачуваних витрат за послуги пошти для Money order (я не знала що за один переклад пошта бере 7.5$ - в мене їх вийшло 2, тому намагайтеся сплату зробити одним платежем)
-
Я знаю, що якщо їдеш більше ніж на 21 день і не попередив RAMQ ,то вони припиняють медичну страховку . Але після повернення (якщо був більше 21 дня без попередження), треба документи на карту маляді подавати по новій і вони вже вирішують самостійно , чи тобі її надавати чи ні.... а тут це важливо, як на мене.
-
Не забивай Собі голову - такі люди завжди будуть. В Тебе є власне життя - радій з нього)
-
Мені соромно за те, що вони позорять мою країну...
-
Чув, що дехто таки зробив)
-
В когось є досвід, коли записався на апоінтмент на здачу теорії, і закінчується пів року прибування в Квебеку і Канаді. То з тим аппоінтментом і українськими правами можна ще їздити до здачі екзамену ізаміни прав на канадські?