Український Монреаль
-
... Нічого не зрозумів, але це вже не важливо. Я свій месседж по дебільному написав від початку, і не зміг захистити.
-
Не усі 4 вчив з дитинства
-
Скажіть це Ейнштейну який прожив 76 років майже сторічча тому
-
Всім привіт,таке питання. В мене українські права дійсні до 25 червня, підкажіть будь ласка, краще мені спочатку замовити нові українські права через дію,а вже потім подаватися на квебекські? Бо поки доки будуть готуватися,термін моїх українських прав вже пройде
-
Знає 4 мови як рідні, але важко вчити?...
-
Так, або за допомогою застосунку "Дія"
-
Доброго дня, довідку про несудимість замовляти потрібно у посольстві України?
-
Дякую.
-
Доброго дня! Я шукаю (замість моей доньки) руммейта дівчину. Не курящу, порядну. Квартира повністю мебльована, е все. Кімната велика, Walking шафа. Нове кондо, пральна машина и сушка нові, е паті рум, тренажорка, поряд аптека и супермаркети, також зупинка автобуса. Район NDG. 850$ Все включено. Детальніше и фото в приватні смс. Дякую :)
-
Ой , та не чіпайте вже , Ви , мою математику , ще й не дай Боже , до ядерної фізики долізете . І з чого це Ви папуасів принижуєте , розумнику ? Ганьба якась . До речі українці володіють польською , болгарською , македонською ... продовжувати гадаю список не потрібно . А якщо до романо - германської групи , більшість англомовних не володіє мовами своєї групи . То мабуть вони папуаси з ваших слів . Молодець .
-
Що.
-
Як вже сказав, це було недоречно. Але так, я вважаю, що вона неправильно підійшла до цього питання, і зараз дуже жалкує.
-
Відчиніть