Український Монреаль
-
Повернулися, але не так як федеральні. Спочатку мені надіслали листа на мій імейл із поясненням чому мені не повернуть частину коштів (бла-бла-бла, піару в тебе нема... мінус кілька сотень баксів, громадянства в тебе нема, мінус іще кілька сотень...) все дуже детально і з усіма статтями законів і таблицею в екселі, але чомусь федеральні податки повернули без проблем а тут 45% взяли і забрали і роби що хочеш бо прав у тебе тут нема. Чек відправили поштою. Прийшла до банку, кажу своєму консультанту "мужик, мене пограбували із податками у цьому вашому Квебеку", а він каже "вони завжди таке роблять, не журись, нас усіх тут грабують і ні греця не доб'єшся". Ну хоч щось повернули. Але журба так нікуди й не ділася😅 Можна подавати на апеляцію, але то іще буде коштувати...
-
В когось є контакти когось хто доставляє і переносить холодильники, пічки, меблі?
-
Зазвичай якщо таке і можна то за це фі нормальний😂
-
Ярослав +1 (438) 372-1121
-
Я не знаю від чого то залежить, може від сайту через який заповнювали форму, може від суми. У мене там за рік роботи нормальна сума назбиралася. Я в шоці з того скільки вони собі забирають, і мутки з податками - то норма для цієї провінції. Якщо Ви іще не стикнулися із цим, то все іще попереду. Квебек офіційно на першому місці по здиранню грошей з населення. І як я вже і сказала, чомусь із федеральними все було добре і набагато швидше.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, якщо родині досі не прийшов Notice of assessment від Revenu Quebec, але зараз конче необхіден Notice number. Як можливо його знайти? Дякую за поради