Український Монреаль
-
Канал, де є уся інформація щодо перевезення тварин до Канади🐱🐶 : t.me/petstocanada Там мають підказати:)
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка. Вам відправляли посилку з україни? Якщо так, то поділіться будь ласка досвідом. Дякую☺
-
Доброго дня! Aпартаменти для українців в спокійному районі. Кого цікавить звертатись ТІЛЬКИ за НОМЕРОМ ТЕЛЕФОНУ! Дякую! Montreal - Mercier - Tetreauville, Large 3 1/2 Apartment semi- basement, totally renovated winter 2023, 10 minutes to Honoré Beaugrand metro station (186 bus). Space for washer and dryer, electric heating. One block from Sherbrooke street, in quite residential area, triplex next to park, with ample parking available on the street. No smokers, no cannabis, no pets, credit check application required. Price- 1000$ for month. For more Information 514 697 8274 (English, French, Italian).
-
До Херсону найближчим часом вирушає команда досвідчених та перевірених волонтерів, яких я знаю особисто. На даний момент вони снаряджаються, їм потрібні зокрема повер банки, ліхтарики, бензин та дизель, їжа, гумові черевики, набори першої допомоги, тощо. Якщо у вас є бажання задонатити, ви можете написати мені у приват. Люди на тому кінці перевірені, чеки та фотозвіти будуть надходити оперативно
-
Думаю помилка. Зараз виправлять
-
Біль💔💔💔
-
Всім привіт! Є один безкоштовний квиток на концерт сьогодні. Захворіла і не зможу піти( напишіть в особисті, якщо треба
-
Та там парк маленький! Зразу як від автобуса
-
Рейтинг головних пікап-майстрів: 1. Лев 2. Телець 3. Терези 4. Риби 5. Водолій 6. Близнюки 7. Стрілець 8. Скорпіон 9. Рак 10. Козеріг 11. Овен 12. Діва
-
@kryrkryr_me
-
На Львівщині суд оштрафував начальника ветлікарні на 5100 грн за те, що той виписав собі премій на понад 226 000 грн