Український Монреаль
-
А Вас з роботи відпустять?)
-
А от якщо нема роботи і на півроку на Балі - ну я не впевнений)
-
Якщо на кілька тижнів і у Вас є постійна робота, то проблем не виникне
-
Там якісь нюанси є
-
На скільки я знаю то це квиток в один кінець, якщо виїхав з Канади і в тебе нема резидента, то всьо
-
Не тюрма, але люди зазвичай мають 2-3 тижні вихідних на рік
-
Ну віза не розрахована на те, щоб кататися туди-сюди
-
Це суб‘єктивно - Ви приіхали як біженець, зареєструвались отримали грошову допомогу і звалили на три чи чотири місяці там де тепло - невже Ви думаєте, що там працюють повні ідіоти)
-
Ну але ж це не тюрма, ну можна ж поїхати і повернутись, чи я щось не розумію?
-
Взагалі воно зі сторони не дуже виглядає, як себе поведе офіцер - якщо це було не щось вкрай необхідним тут таке.
-
Але з перетином кордону немає проблем чи з в’їздом ?
-
Наскільки знаю якийсь тільки проміжок часу короткий можна знаходитися за межею країни, а потім перміт злітає. Можу помилятися, але хтось так казав
-
Друзі, в мене таке питання… Мої знайомі, були в Канаді по Куаету 3 місяці літом, потім поїхали в Європу на 3 місяці і зараз повертаються до Канади, чи хтось вже катався так або просто перетинав кордон Канади і чи були якісь проблеми чи питання? Додам, що віза у них є до кінця паспорта (на 5 років) і воркперміт також у них є! Підкажіть будь ласка, бо люди переживають, а я не дуже знаюся на цій ситуації! Дякую :)
-
Всім привіт! Питання до старожилів. Працюю 4-й місяць на компанію, яка зв’язана з ремонтами та будівництвом. З приходом зимової пори року, дуже зменшилась кількість замовлень і роботи відповідно менше з зарплатнею. Керівництво пропонує перевести на шомаж. Що воно таке в місцевому тлумаченні і чим це погано або непогано? Як пояснили мені, що я і далі буду в штаті компанії але виплачувати мені щось буде провінція... хто може проконсультувати?(( чи відразу шукати щось інше?