Український Монреаль
-
I чим закiнчилося?
-
Один з чинників інфляції
-
Мені приходило
-
Чому не добре?
-
стоп стоп крива філіпа має багато критики, і деякі взагалі вважають іі помилковою
-
Допоможіть будь ласка, Надійшов запит надіслати номер медичного страхування. Як це зробити? На поштову адресу. Дякую
-
Оренда студії в одному з найбажаніших районів Ванкувера, Кітсілано для незабутнього відпочинку у Ванкувері! Мене звати Олена, я зі Львова. Зараз знімаю чудову квартиру у Ванкувері і буду рада запропонувати вам її в оренду на період моєї короткої відпустки, з 19 по 30 червня. Чудова можливість для тих, хто планував відвідати Ванкувер цього літа, насолодитись океанським бризом і захоплюючою природою навколо. Квартира знаходться в 5ти хвилинах ходьби від океану, 15хв від популярного пляжу Кітсілано. Також у вашому розпоряджені буде приватне патіо, де ви можете насолодитись ранковою кавою або келихом вина за вечерею. Кращої ціни не знайти, 190 CAD - день. Без додаткових комісій, податків і переплати. Готова обговорити ціну, якщо ви плануєте залишитись на весь доступний період. Звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Перепишіть украінською
-
Возможно кто-то сдает квартиру в субаренду, в Монреале??? Проживать будет девушка и маленькая собачка
-
190*30=5700 хоч би мали совість
-
Ви смієтесь? 190 за добу?
-
Ти тут 5700 знімаєш??????
-
Тобто місячний абонемент на сон по ціні моєї аренди тут. Ще й за сиудію😂
-
Поспав на 64 бачінських😂
-
8$ за годину😂😂😂
-
І там ніяк не 5700 за студію
-
Я вам вище скинув ціну за місяць в тому самому відомому пляжі
-
Та то з тих людей хто на своіх хоче нажитися схоже
-
Середня ціна за апартаменти в цьому районі починається від 260 Cad + податок і сервісні збори.
-
Та да, щось теж око різанув прайс ))
29 Jan 2023, 07:13
121276/239065
about 3 hours ago