Український Монреаль
-
Слухайте перепитаю краще а то не пам‘ятаю В лікарні ж немає правил що мають спілкуватись виключно французською мовою? Англійська паше?
-
Всім привіт. Може хто не знав у Монреаль є ось такий магазин, сьогодні там була. Бо я так зрозуміла що в епікюрі власники рашисти бачила як на день перемоги їхні стрічки срані продавались . А тут власник українець на скільки я знаю, із Маріуполя
-
Вважаю це не гарним.
-
А тобто вона хоче за 2 тижні заробити на своіх же.
-
З цим я не сперечаюся
-
По друге людина ж свою квартиру здає. Тобто на довгострокову
-
Я бачу 215 баксів за кімнату у будинку
-
💼🇺🇦 Уряд Ньюфаундленду і Лабрадору запускає нову додаткову підтримку отримання житла і роботи для українців Завдяки співпраці уряду провінції і ANC оголошено про $11 Мільйонну ініціативу для підтримки майже 2800 українців які проживають у провінції. Відтепер кожна "хост" родина яка прийматиме українців отримуватиме грошову виплату в розмірі $1000 протягом 5 місяців. Також українці які переїдуть в орендоване житло на Лабрадор отримують допомогу для переїзду в розмірі $6000. За переїзд до інших частин Ньюфаунленду, окрім регіону Сент Джонсу отримують $4000, і при переїзді в орендоване житло в регіоні Сент Джонсу українці отримують $2000 грошової допомоги для переїзду. "Якщо ми хочемо, щоб українські сім’ї стали ближче до нас, ми повинні зробити більше, щоб надати їм доступ до такої ж щедрої підтримки, що маємо ми самі." - Міністр імміграції НЛ Gerry Byrne. @UkrNL - Український Ньюфаундленд
-
А за 1-2 бедрум.
-
Я теж чекнув еірбнб. І перше я такі ціни бачу не за студію
-
287 North Dame ouest , Ministere de l'Emploi et de la Solidarite social
-
Короче я придуиав бізнес. Я знімаю квартиру за 1200- сдаю своім за 3600
-
Та я не сперечаюся з цим, ну камон. Я просто озвучила ціну, що бачу. 190 баксів за квартиру, яку змінаєш довгостроково - це треш. Ну порахуй ти вартість доби, накинь 10% - і тобі добре, і людям. Я згодна, що ціна для цього кейсу дуже завищена
-
Перепишіть українською
-
Щоб вони могли завершити вивчення мого файлу
-
підкажіть будь ласка можна купити салат шуба в Монреалі?
-
Це не контекст, це адреса. Навіщо вони просять у вас номер?
-
Я зверталася за медичною допомогою
-
Кімната 670. Біля метро вендом. Деталі лс.
-
Добрий день ,підкажіть будь ласка ,допомога від уряду Квебек(поки не працюєш)називається PSAU?
29 Jan 2023, 07:13
121324/239898
24 minutes ago