Український Монреаль
-
Коли у русні підгорає, то треба продовжувати. Привітаємо з днем раісі і нагадаємо що взагалі рабів до раю не пускають. 🔥🔥🔥 на понеділок 12.06 хто забирав плакати у вівторок, приносьте на мітинг. Бо вони не безкоштовні. Чи якщо ви вже створили свої , не давайте їм пилитися в шафі. Чи проявіть креативність і намалюйте/роздрукуйте нові) думаю, у багатьох є що сказати. 19:00 3655 Av. du Musée, Montréal, QC H3G 2E1
-
привіт всім , у когось е номера з "вакансію грузчика мувінг"?
-
А можна на асфальті малювати ?
-
Якщо він підпадає під відкритисть
-
Є Verdun Beach (514) 280-0789 maps.app.goo.gl/h9NTGN9tZJb28aU29?g_st=ic
-
В якому розумінні відкритий?
-
Гарної суботи пане Богдане :) Іранці сьогодні на свої ході наш прапор та нашу символіку несли 🇮🇷🇺🇦
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,в яких магазинах можна подивитися собі ноут не за всі гроші світу?
-
Друзі, доброго дня, можливо визнаєте якісь групи по Ласаллю не обовʼязково україномовні. На початку цього тиждня повертаючись додому ми знайшли Опус, там є фото і імʼя, я знайшла цю дівчинку в фб але це підліток десь до 14 років і мабудь вона там не частий гість. Як мати, я розумію що як можна скоріше треба знайти дитину і повернути їй цей проіздний .. але я не знаю куди звернутись? Дочка моя навчається в школі але далеченько від місця де знайшли Опус. Буду вдячна за поради, можна в пп
-
Всім привіт. Шукаю житло на підселення. Кімнату. З 1 липня. На 2-3 місяця. Розгляну всі варіанти. Найкраще було б Дорваль, Ласаль чи Поінт Клер.