Український Монреаль
-
Моїй 14, до французької школи ходить 3 місяці, клас д'акьой (для вивчення). У класі діти, які вже рік вивчають мову. Але їй вчитель дає інші завдання. У них Французька, математика, фізкультура і мистецтво. Ходить із задоволенням. Ми до того були в Польщі, то 2 останні місяці вона просто відмовилася ходити в школу там. Я не думаю, що буде важко адаптуватися. Просто я дію так: я в свою доньку вірю, передаю цю віру їй. А якщо в чомусь будуть труднощі - будемо діяти. Зараз на літо вона вже сама знайшла собі репетитора з французької. Якщо проблеми в спілкуванні - сконтактуємо з психологом. Все можна вирішити ❤️
-
Я вважаю, що англійську вони все одно вчать, і за потреби дитина її вивчить. Адже в Україні майже всі діти ходили до репетиторів з англійської і ніхто не обурювався, що навчання в школі українською 😊 Місцеві говорять, що для роботи тут Французька дає більше шансів, ніж англійська. То кожний обирає, що йому зараз важливіше
-
На Львівщині затримали 70-річного діда, який намагався провезти в Україну 20 ноутбуків Apple
-
♈️ Овен 11 червня. ✨ Якщо не будеш нити — то все вийде. ♉️ Телець 11 червня. ✨ Розпусна неділя намічається! ♊️ Близнюки 11 червня. ✨ Знайди собі жертву для обнімашок. ♋️ Рак 11 червня. ✨ СВІТ ЗІЙШОВ З РОЗУМУ. НАСТАВ ТВІЙ ЧАС. ♌️ Лев 11 червня. ✨ Якщо дзвіночок тривожний, то ніколи не піднімай трубку. ♍️ Діва 11 червня. ✨ Чим гірше ти себе поводиш, тим більше людей до тебе тягнеться. ♎️ Терези 11 червня. ✨ Якщо нічого не змінюється, треба змінюватися самому. ♏️ Скорпіон 11 червня. ✨ Якщо ти не в центрі уваги, то навіщо це все? ♐️ Стрілець 11 червня. ✨ Життя — це балансувати між крайнощами. ♑️ Козеріг 11 червня. ✨ Ти не відкладаєш справи на потім, ти їх просто не береш. ♒️ Водолій 11 червня. ✨ Щоб бути продуктивнішим, треба брати на себе менше відповідальності. ♓️ Риби 11 червня. ✨ Ідеально все, крім характеру. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Я з психологами працювала в Польщі, знайшла хороших фахівців. Зараз підтримую з ними контакт і співпрацю як колега, і коли треба - як клієнт. Тобто це люди, які вже майже півтора року працюють саме з дітьми і дорослими, які приїхали з України через війну. Вони дуже допомогли і мені, і моїм дітям після 3 місяців війни в Маріуполі. Тому я довіряю їм, бо вони за останній рік набираються досвіду роботи саме з такими як я.
-
На певному етапі кар'єри не знати англійську стає бар'єром, який буде дуже складно подолати.
-
Птср проявляється через півроку після травми - лише через півроку можна ставити такий діагноз. У мене так вийшло: звернулася наче з щойно пережитим, а в результаті працювали над травмою, яку я зазнала ще в 14 році. Бо тоді було більше невирішених питань. У 22-му я просто вже багато чого знала і багато про що мала власну думку. А ось у 14-му для мене було багато травмуючих моментів.
-
Але якщо ви тільки починаєте працювати в Квебеку, то хороше знання французької відчинить дуже багато дверей, не доступних людині, яка тільки говорить англійською.