Український Монреаль
-
Де саме
-
Що це?
-
Так. Мене так тригернуло, трясусь досі…
-
Взагалі , які новинні джерела є в Монреалі? Оперативні новини де дивитись, підкажіть, будь ласка.
-
Вʼязати чи вишивати
-
Привіт, таке можливо дивне питання, чи знає хтось де можна купити нитки муліне??
-
Боже, як у всіх все неоднозначно.) мені люди які переїхали в Калгарі - казали що порівняно з Монреалем то рай на землі)))
-
Я в 700 метрів - не чув нічого
-
бачила в деяких магазинах канцтоварів. Здається в DeSerres Complexe Alexis Nihon
-
Не знаємо що там у вас відбувається. Але ви в безпеці. Що ще можна вам написати?
-
В доламі є все)
-
Слухайте, ось звернулась до спільноти з питанням, яке мене дійсно сильно турбує. Злякалась я, злякалась моя дитина цих вибухів. І нуль підтримки. . Нуль від спільноти. Чому так, люди? Дякую, шановні.
-
Дякую!
-
Michael’s
-
Фенечки плести) вони ось такі просто в моточках
-
Вчора наче літали винищувачі, може і сьогодні вони. Вони коли переходять на надзвук, то дуже схоже на вибух.
-
Нема тому що не знаємо причини, але Ви не хвилюйтесь, бо в мирній країні. Будуть щє грози з громом, буде свято салютів, вчіть дитину що терепер все буде добре, тримайтеся!
-
Добрий день Скажіть будь ласка чи є райони в яких в які селяться українці , чи всі розкиданні по різним районам ? ( в пошуку щось нічого не вибило , хотіла самостійно знайти може вже відповідали раніше на це питання ) Дякую
-
Ми теж дуже злякались, це все відбувалось перед нашими вікнами, але я миттю подумала, що нас обстрілюють, але чоловік сказав, що це Канада і тут безпечно
-
Ще питання до тих у кого діти ходять в молодшу анг школу , може порадити район в якій є школа і вам подобається. Мої діти ходять в місті Квебек в школу але роздивлялися переїзд в Монреаль , то багато питань з тим де шукати житло в якому краще районі. Велике дякую
29 Jan 2023, 07:13
121925/236364
4 minutes ago