Український Монреаль
-
Повірие ту ще нічого. Капець з крадіями то в Іспанії. Памʼятаючі вид з тюрмина Майорці я навіть не дивуюсь чому її не бояться - там вид на море краще за половину готелів і умови як в європейських тюрмах(навіть лімітованно інет є)
-
♈️ Овен 13 червня. ✨ Ну все, сьогодні точно зранку почнеш здоровий спосіб життя (насправді ні). ♉️ Телець 13 червня. ✨ Уважніше, день якийсь... дивний. ♊️ Близнюки 13 червня. ✨ Потрібен відпочинок від відпочинку. ♋️ Рак 13 червня. ✨ НЕ ЧІПАЙТЕ МЕНЕ. МЕНІ І ОДНОМУ ДОБРЕ. ♌️ Лев 13 червня. ✨ Ти головна причина, через яку сонце встає вранці. ♍️ Діва 13 червня. ✨ КРУТИЙ ДЕНЬ. ЙДИ ТУСИТИ! ♎️ Терези 13 червня. ✨ Якщо щось не можеш змінити, то просто розслабся і насолоджуйся. ♏️ Скорпіон 13 червня. ✨ Якщо не можеш вирішити питання зараз, подумай про нього завтра. ♐️ Стрілець 13 червня. ✨ Хочеться знайти ще якесь захоплення, крім їжі. ♑️ Козеріг 13 червня. ✨ Не звертай увагу на інших, намагайся звертати увагу інших тільки на себе. ♒️ Водолій 13 червня. ✨ Їж, молись, відкладай справи на потім. ♓️ Риби 13 червня. ✨ У тебе є зв'язок з космосом, який іноді дає збій і ти сходиш з розуму, а потім через 5 хвилин знову все ок. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
В автобусах є камери. Спробувати звернутись варто. Ніколи не знаєш чи допоможе це тобі, але гірше зовсім не спробувати. Бо тоді дууууже довго думатимеш, що був шанс а ти ним не скористався. Не крадіжка але все ж таки була така ситуація в громадському транспорті в Торонто. Забувся ноутбук у метро. Коли людина вийшла, зрозуміла, що її ноутбук поїхав далі. Звернувшись до співробітника метро, ноутбук оперативно вже чекав власника за кілька зупинок далі на станції метро.
-
Який район?
-
Добрий день ! Я планую приїхати в Монреаль у середині липня, приблизно в числах 15-20. Зараз перебуваю в активному пошуку житла і сусіда для спільного зняття житла. Я молодий 19-річний хлопець, товариський і комунікабельний, сам по собі дружелюбний і вкрай позитивна людина. Перебуваю так само в пошуках роботи, без знання мов, можу лише побіжно розмовляти англійською, з французькою у мене зовсім все погано ^^^ Робота будь-якої сфери діяльності, і зайнятості, різниці не має.
-
Гороскоп циганки на 13.06: ♈ Овен - ваш психолог став заможною людиною завдяки вам ♉ Телець - у вас куча справ, тому ви не можете постійно йти на компроміс. або так, або ні. інших варіантів немає ♊ Близнюки - життя підносить вам уроки, а ви їх прогулюєте ♋ Рак - ви не говорите про свої проблеми, тому що зайняті зазвичай тим, що слухаєте чужі ♌ Лев - хочеться досягти дзену, але і там вас знайдуть по роботі ♍ Діва - вашим майбутнім пощастить з вами, тому що ви будете спокійною людиною, бо нічим більше нервувати ♎ Терези - зранку бутрік з молочною ковбаскою - це запорука продуктивного дня ♏ Скорпіон - два питання: як в вас уживається стільки особистостей і чому жодна з них не може бути приємною? ♐ Стрілець - ви даєте поради та рекомендації тільки за передоплатою ♑ Козеріжка - коли ви починаєте займатися своїм життям, на жаль, вас вистачає лише на 5 хвилин ♒ Водолій - якщо хочеться мати тіло 18-річного, то простіше собі знайти когось 18-річного, чим виснажувати себе спортом ♓ Риби - стосунки - це вирішувати проблеми разом, яких би не було, якби не ці стосунки п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Мешканці Бердичева в протирадіаційному укритті зберігають картоплю
-
Добрий ранок підкажіть будь ласка, треба відкрити банківську картку,але тільки прибули до Монреалю,яку адресу треба вказувати, якщо ми зараз перебуваємо у готелі