Український Монреаль
-
Короче номер каси місцевоі дав. Дзвоніть питайте
-
Ні з айфона, ні з компа. Ні я не можу зайти, ні батьки. Це мене тривожить
-
Тоді ладно. Думав якщо айфони то знаю що могло б бути. А так ні
-
Ніяк не можемо
-
Ми теж вже на рбс. Але з тим дежарданом одні проблеми і якось би його закрити. Для того і потрібна зустріч.
-
А ви в онлайн банкінг не можете зайти через мобілку?
-
Дякую. Буду надіятись, що може не прийдеться летіти
-
Студія 1 ½ 2247 Larrivère, з 1 липня 5 хвилин пішки до метро Фронтенак в спокійному районі. 845/міс, включно світло, вода та інтернет -Балкон - Холодильник -Плита -Ванна -Другий поверх - Пральня в будівлі -Багато магазинів і продуктових магазинів розташовані за декілька хвилин ходьби. Будуть перевіряти кредитну історію,50$ перевірка. Візит з 17:00 вечора у будні дні, вихідні з 10:00 до 18:00 Писати у дірект якщо цікавить.
-
saaq.gouv.qc.ca/en/make-appointment Подаєте тут на сайті,вам зателефонують та назначать зустріч,там відкриють файл і запропонують здати теорію відразу…можете сказати що потрібен перекладач,то запишуть в групу з перекладачем і будете чекати пока збереться(часу займає більше трохи) Ще може як повезе бо зараз дуже великі черги
-
Старого зразку - це мається на увазі книжечка?
-
Вітаю🙂 чи буде хтось летіти з України до Монреалю найближчим часом? Дуже потрібно передати таблетки(вони випускаються без рецепту, проблем на кордоні не буде) та лінзи . За винагороду. Буду дуже вдячна ☺️
-
Добрий вечір! Підкажіть , чи потрібно робити переклад водійських прав на англійську мову, коли приходишь перездавати на заміну прав старого зразку, устну частину? Дякую
-
Ні не книжка але 2005 року
-
Так там є ФІО та місто видачі англійською
-
Там же наче є написи англійською хочаб частково.
-
Там щемна горі наче permis de conduire)я б спробував так. Якщо тут хтось міняв - можуть сказати ситауцію практичну буде краще.
-
Бонжур, шукаю сусідів по близу. Не знаю який в мене рн Станція Atwater 🤔
-
Або Вестмаунт або вільмарі(поправте с приводу другого не впевнений) У вас знаки стоп якою мовою?)
-
Я не шарю) я тут декілька днів
-
Французькою мовою
29 Jan 2023, 07:13
122611/236338
43 minutes ago