Український Монреаль
-
Колишній в'язень із Дніпра відсудив у держави 9,8 тисячі євро компенсації за погані умови в СІЗО
-
Підкажіть, хто знає. Якщо на машині з Квебецькими номерами і з місцевою страховкою їдеш до іншої провінції. Скільки можна максимум знаходитися на тих номерах в інший провінції?
-
Добрий день ! Я планую приїхати в Монреаль у середині липня, приблизно в числах 15-20. Зараз перебуваю в активному пошуку житла і сусіда для спільного зняття житла. Я молодий 19-річний хлопець, товариський і комунікабельний, сам по собі дружелюбний і вкрай позитивна людина. Перебуваю так само в пошуках роботи, без знання мов, можу лише побіжно розмовляти англійською, з французькою у мене зовсім все погано ^^^ Робота будь-якої сфери діяльності, і зайнятості, різниці не має.
-
Ось і цікаво. Має хтось з місцевих досвід користування машиною на Квебецьких номерах в інший провінції. Бо бачу в Монреалі багато машин з інших провінцій.
-
Та ніхто. Поки сусіди не підздадуть
-
Можуть трахнути лише за те, що канадець буде їздити на машині з американськими номерами (=не розмитнена)
-
t.me/Montrealukrainianschannel/389
-
Митні, GST/QST, зелений акциз і RIV (регістр імпортних машин)
-
На кордоні відразу "привітають" митники.
-
Суб-оренда з початку або середини липня 4 1/2 світла та простора 2 спальні 2 балкона і пожежний вихід розташована на 2ому поверсі 3ох поверхового будинку техніка не включена 1200$ в місяць для некурящих і з хорошою кредитною історією без тварин в близькій дистанції від аптек, заправки, магазинів і школи Лонгей