Український Монреаль
-
Добрий день. Шукаю фотографа. Можливо тут є хтось, чи хтось може порадити
-
У чоловіка завтра день народження,тож я була сьогодні господиня 😘Вихваляюсь😂
-
Гроші є але на кімнату.
-
Я з 23.06 приїзжаю де жити не знаю....
-
Доброго дня, наш лендлорд здає квартиру 3 1/2 з 1 липня. Ціна 1050 дол. Комунальні окремо десь 30-50 дол виходить. Вул. boulevard Taylor. Потрібно підтвердження що ви працюєте.
-
Прошу допомоги! Прошу допомоги! лендлорд відменив мою бронь на Фейсбук... Тепер я без житла, що робити? Безкоштовне мені вже не дадуть...
-
Йому Наполеон з карамельно-вершковим кремом,а то на працю друзям медовий з сметанковим кремом і чорносливом 👍
-
😿 нажаль ні
-
Продам меблі в звʼязку з відʼїздом. Не знаю чи розцінюється це за рекламу, пишіть в особисті Метро Lucien L’allier (оранжева вітка). Меблям максимум 4 місяці, всі чеки є, дрібним меблям менше 2ох місяців. Купували набагато дорожче, на сайтах є ціни, посилання на сайти з цінами скину в особисті повідомлення, звертайтеся. 1)Диван (купували 1780, продаю за 1200). 2)Ліжко Кінг розмір 180х200см (купували 1740, продаю 1000 разом з матрасом). 3)Стільці 2 шт (купували 296, продаю за 180). 4)Комод (купували 179, продаю за 100). 5)Дзеркало (купували 150, продаю за 100). 6)Світильники 2 шт (купували за 108, продаю за 60).
-
так з Ванкуверу