Український Монреаль
-
Може воно і так, але там не тільки про церкву 🤗
-
А до освіти. Наприклад племінниця мої найкращої подруги вступала 2 роки тому до Durham University в Великобританії. Так от вона дуже хотіла потрапити до факультету з релігії та теології, але туди був такій великий прохідний бал, що вона дотягнула тільки до міжнародних відносин😄 ось воно як.
-
Що характерно я теж жила в Марокко дуже довго і мою французьку вимову тут завжди викурюють що я жила там )
-
Чи є у когось адреса RAMQ у Квебеку? Мені потрібно вислати новий work permit в RAMQ і вони попросили на тому листі, що прийде, поміняти адресу на цю, і я не знаю, чи правильно я записала адресу (тк консультант диктував телефоном не дуже виразно) : Case postale: CP17000 Quebec G1K9B1
-
Подивіться відео на ютюбі якщо буде час та бажання про відмінності вимови слів та звуків тут та у Франції. На ютюбі є гарний канал вчительки з франсізасьон я в неї багато чого навчилася.
-
Ну то що ви з відкритою душою ставитесь до всього 🤗 та як ви доносити духовні та взагалі людські цінності
-
В сенсі?
-
На Херсонщині військові під час зведення фортифікацій вирили останки давньоримського поселення
-
До речі дуже хороша освіта. Це пояснює про вас забагато🤗
-
Я Овен. Ось вам секрет. Колись вчився і був впевнений що буду священником.
-
✨ +1 залицяльник в твій довгий список на мене як раз сьогодні підписався чувак в інсті, який вже всіх моїх подружок-косплеєрок заїбав тим, що вони не відповідають на його коментарі під фотками можна не треба 🥴
-
Ну все😄 пішла прикрашати цей світ😂