Український Монреаль
-
дякую велике❤️
-
Ок, спробую дізнатись що то за овоч. В моєї мами з нирками проблеми були, то її швиденько до лікаря, по тутешнім міркам то майже зразу прийняли - менше години чекали. Найшвидшого одужування вашій мамі 🙏🏻
-
А то там є один, такий великий чорний, типу охоронець. В нього усього два варіанти дій в голові. Або в тебе є аппоінтмент і він тебе пустить за 10 хвилин до. Або в тебе нема апоінтменту в він тебе не впустить. Будь які пояснення, а тим паче англ мовою- до сраки йому
-
Ні)
-
У сааку не на Хенрі бураса часом?
-
Я вже не дивуюсь і зробив висновок що 80% - одинаково "обдаровані" манерами і вмінням поводитись в суспільстві ))
-
Значить ситуація Я займався на спортивному майданчику о 9 ранку Прийшла темношкіра дівчина і зайняла бруси і почала просто танцювати між ними і робити якісь дивні рухи ніби вона пливе Коли я підійшов і попросив її підсунутись щоб я зробив підхід - вона відповіла що тренажер зайнятий і спеціально почала махати руками і ногами як дурна щоб я не дай Бог не розділив з нею цей тренажер хахаха Друга ситуація Прийшов в СААК з документом про закінчення перших 2 місяців навчання і успішним проходженням тесту для отримання учнівських водійських прав. Темношкірий чоловік сказав що саак так не працює і взагалі він англійську не розуміє, йдіть додому. Я попросив поговорити з моїм викладачем який знає французську - той взяв телефон, почав з ним сваритись і кричати. Потім кинув мій телефон і пішов зі свого робочого місця (І все-таки так, я мав отримати права таким способом, я їх і отримав але вже з іншою більше адекватною людиною) А взагалі таких історій з темношкірими людьми в мене повно ))
-
Вони іх чи клонують…
-
там де я був такий самий охоронець ахахах Але я йому просто показав аппойнтмент зроблений давним давно і він пускав ))))
-
Дивлячись що вважати за погано.
-
А ми завжди вважали що в Україні все погано з медициною. Все рвалися за бугор.
-
ахахахахах Ну вот як після таких ситуацій норм сприймати темношкірих ? Ну як він від"їздив ті 1000 замовлень? НУ ЯК?
-
Ахахаха ще згадав класну історію Замовив продукти у волмарті Темношкірий чоловік годину шукав продукти, з яких 70% видалив нафіг ніби їх немає і треба замінити Після ще одної такої заміни я йому пишу що хочу відмовитись тому що це якась фігня Замовив одне, а по факту везуть взагалі інші продукти Він каже що я дуже складний клієнт і мені все не так, я кажу що дивно в такому великому магазині не знайти більшу половину товарів. Він каже тоді плати за мій час, я кажу що не буду і він мені відписує що я "dumb" Я пишу в підтримку. І вони мені дають компенсацію і міняють курєра І ЩО ВИ ДУМАЄТЕ? Білий кур"єр знаходить всі продукти які я замовив
-
Але поки те що я бачу, це не просто чорні чи не чорні. В цілому у місцевих канадців, якщо щось вибивається із встановлених алгоритмів- у них мозок відключається.
-
Коли у вас буде більше часу, вам треба буде залишити відгук в гуглі про цю лікарню. Це просто жах якийсь.
-
Не дай Бог телефон дістанеш В групі всім по 30 років і не можна телефон діставати що за...
-
Згідна на всі 100, але дивно, що в лікарні таке виявилося. Якось ті темношкірі, які здобули нормальну освіту, адекватніші. А тут повний треш 😣
-
В плані навчання Всіх задрочить до смерті хахах
-
В мене вчитель на курсі зараз темношкірий Він теж класний, веселий і навіть свою книжку написав для навчання франц Але хто його знає як він себе поводить в побуті Конфліктних чи критичних ситуацій в школі бути не може ) Одне скажу точно - він такий зануда що таких ще пошукати треба
-
Можливо запитати у секретаря, щоб лікар пролонгіровал рецепт та надіслав на вашу аптеку. Тут так роблять
29 Jan 2023, 07:13
122964/239164
18 minutes ago