Український Монреаль
-
Поліцейський фіксує пригоду, далі вони надсилають в страхову. Ви також дзвоните у страхову і потім чекаєте, з вами зв’яжуться . В нас так було.
-
Дякую
-
Так, все вірно. Не переживайте, спитайте офіцера де допомога, він покаже. Там всього зала з контролем, під нею зала з валізами і коридор на вихід.
-
Питання Може тут є нутріціологи?
-
@sawadikhaaa
-
Ок ок Дякую :)
-
Ближче ніж ти думаєш ))
-
ca.megabus.com
-
www.kijiji.ca/b-rideshare-carpool/gta-greater-toronto-area/montreal-to-toronto/k0c5l1700272
-
Доброго дня. Підкажіть бюджетні варіанти добратися з Монреалю до Торонто. Можливо хтось з наших займається такими перевезеннями? Дякую.
-
Привіт, хтось знає чи є ще в Хілтоні консультації з українських питань?
-
Добрий день, підкажіть, з досвіду куди краще йти в Urgance з дитиною і як аби прийняли найскоріше. Симптоми апендициту, дуже погано себе почуває
-
Добрий день,таке питання,може у когось було подібне,у дити паспорт продовжений до 10.23 року та віза до цієї дати.Новий буде 9 чи 10 місяця а куаєт до 15.07 та поїхати ми не можемо до 11.23 року і що робити я не зрозуміла.дякую.
-
metro Vendôme, Children's Hospital urgence www.thechildren.com/departments-and-staff/departments/department-of-emergency-department
-
RAMQ повинен все покривати
-
Так, дякую. Так і намагаємось
-
В найближче якнайскоріше, у дітей аппендицит визріває за 4 години! Але буває так що симптоми апендициту, а то отруєння. Так що поспішіть, але не нервуйте завчасно.
-
Дякую, будемо пробувати. За їх послуги доведеться оплатити? В дитини ramq
-
Щодо "найскоріше" ніяких гарантій не можу дати. Просто я обрав для себе цей госпіталь.
-
Добрий день , чи хтось смігди підказати програму в якій можна подивитися скільки просентів налогу ми тут платимо .
29 Jan 2023, 07:13
123128/239468
33 minutes ago