Український Монреаль
-
А чому хочете їхати з Ірландії?
-
Англ
-
Якоі?
-
а спецiальнiсть?\
-
Якщо рівень а2
-
я без мови не рекомендую
-
Ірландія
-
Це проблема багатьох краін з ресурсами. Справа не в крадіжках зза кордону а у внутрішних ворогах
-
І хоч би я в Канаді був, не має різниці, я лиш про те що не можна писати так про свою Батьківщину
-
Мені блін вже здається що то не Гітлер винен в другій світовій , а грьобаний совок
-
Привіт всім 😉 Поможіть заказати запчастину до авто Буду дуже вдячний
-
70 років домовитись не можуть
-
Ну ті ресурси завдяки совку були «вкрадені» у Марокко І як бачу що та дипломатія до жопи
-
Я в Києві якщо що, то перш ніж писати, то дізнайтесь спочатку)
-
А Ви впевнені що я в Канаді?
-
Там інше повідомлення було
-
Сказав чоловік який сидить у Канаді👏🏻
-
Наявність ресурсів у країні це перший крок до парадоксу достатку
-
А на цих територіях нафти та газу стільки , що можна нагодувати Європу , Марокко та штатам залишися
-
♈️ Овен 21 грудня. ✨ Один секрет сьогодні буде розкритий. ♉️ Телець 21 грудня. ✨ ЛІНЬ ЛІНЬ ЛІНЬ ЛІНЬ ЛІНЬ ♊️ Близнюки 21 грудня. ✨ Я не лінивий. Це у мене стиль життя такий. ♋️ Рак 21 грудня. ✨ Ніколи не пізно... хоча вже пізно... ♌️ Лев 21 грудня. ✨ У КОГОСЬ НАВЧАННЯ, А У ТЕБЕ ФРЕНДЗОНА. ♍️ Діва 21 грудня. ✨ За тобою не сумують, заспокійся, друже. ♎️ Терези 21 грудня. ✨ +1 залицяльник в твій довгий список ♏️ Скорпіон 21 грудня. ✨ Ви були б чудовою парою. Може щось спробуєш? ♐️ Стрілець 21 грудня. ✨ Коли почнеш цінувати друзів? ♑️ Козеріг 21 грудня. ✨ Ти сьогодні: краса та сексуальність. ♒️ Водолій 21 грудня. ✨ Твій пофігізм сьогодні не доречний. ♓️ Риби 21 грудня. ✨ Не забудь вдома коробочку з мізками. Вони тобі сьогодні знадобляться. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
29 Jan 2023, 07:13
12313/239672
about an hour ago