Український Монреаль
-
Люди з інших провінцій дуже не люблять Квеків Знаю бо маю багато друзів з різних провінцій (саме корінних жителів) Спитайте будь кого хто народився де небудь не тут і вони вам скажуть хто для них французи в Канаді :)
-
Доброго дня . Підскажіть хто відправляв посилку з Польщі до Канади, якою службою доставки і які потрібні документи? Посилка 15 кг
-
Тобто все ж таки різниця є! А детальніше можете описати ? Бо я колись жив в Швейцаріі, в Женеві і після 5 років проживання повернувся в Київ. Набридло відчувати на собі погляди зверхні та ставлення як до другосортного.
-
Я такого до себеине помітив. Про менталітет згоден, різниця є, але той французької довбонутості тут поки не зустрічав ( живу рік, французька середня)
-
Ну з французами те що я працював- вони були так трохи пихаті. Не те щоб я дуже переживав. Але навіть на чув щось типу ти говориш з акцентом, але це все ж краще ніж нічого. В той чкс тут, всі зустрічають з посмішкою і питаннями де вчив франц,
-
+ 1 в копілку позитивного відгуку. Але чогось негативних більше поки що(
-
Так, можна підтвердити, в Європі це називається дискримінація, але тут це нормально😁
-
Де можно заправити газовий балон в NDG?
-
В Монреалі дискримінація в нормі ?
-
На смак і колір😁 Серед Канади напевно найвища, із Європою не буду порівнювати🙃
-
В нормі.
-
На пряму так ніхто не скаже, але поза очима є, тільки з погляду як можливий «понаєхавший» конкурент. І так тут є зневажливе ставлення до тих хто приїхав зі східної Європи, особливо це відчутно від інших рас… П.М - я не расист
-
Жив довго у Саксонії, і у Швейцарії. Розумію, що таке дискримінація (там чужих дуже не люблять, що свої, що мігранти)
-
Порівняно з чим? Якщо вам потрібен космполітичний мегаполіс, де панує меритократія і глибина душі, то це певно найраща точка у Канаді.
-
З одного боку - мати друга (подругу) європейця - це круто і китайцю одразу +10 балів до соціального рейтингу. З іншого - тебе будуть таскати за собою як іграшку і всім показувати. Або спілкуватися з тобою лише задля практики англійської
-
Я би не сказав що второсортним, але просто завжди на лобі написано "Ausländer/Migrant," і байдуже, що мову їх норм знаєте. Воно то впринципі норм, я собі у Європі дівчину знайшов і купу друзів, але з часом так за***ло, що хочеться до Канади, де такі мігранти майже усі.
-
Просто на днях тільки відос дивився хлопця з Одеси і він розповідав як познайомився зі своєю дружиною китаянкою. Типу його запросили в клуб безкоштовно, бухло та їжа безкоштовно через те що він європейської зовнішності. І типу вважається для клубу круто і престижно що до них ходять європейці.
-
Ну китайці наче навпаки до європейців ставляться добре, навіть трохи натхненно. Хіба ні?)
-
Згодна:)
-
То ви в Китаї ще не жили 🤣 от там дійсно ніколи не станеш своїм
29 Jan 2023, 07:13
123233/238195
44 minutes ago