Український Монреаль
-
Я в Києві якщо що, то перш ніж писати, то дізнайтесь спочатку)
-
А Ви впевнені що я в Канаді?
-
Там інше повідомлення було
-
Сказав чоловік який сидить у Канаді👏🏻
-
Наявність ресурсів у країні це перший крок до парадоксу достатку
-
А на цих територіях нафти та газу стільки , що можна нагодувати Європу , Марокко та штатам залишися
-
♈️ Овен 21 грудня. ✨ Один секрет сьогодні буде розкритий. ♉️ Телець 21 грудня. ✨ ЛІНЬ ЛІНЬ ЛІНЬ ЛІНЬ ЛІНЬ ♊️ Близнюки 21 грудня. ✨ Я не лінивий. Це у мене стиль життя такий. ♋️ Рак 21 грудня. ✨ Ніколи не пізно... хоча вже пізно... ♌️ Лев 21 грудня. ✨ У КОГОСЬ НАВЧАННЯ, А У ТЕБЕ ФРЕНДЗОНА. ♍️ Діва 21 грудня. ✨ За тобою не сумують, заспокійся, друже. ♎️ Терези 21 грудня. ✨ +1 залицяльник в твій довгий список ♏️ Скорпіон 21 грудня. ✨ Ви були б чудовою парою. Може щось спробуєш? ♐️ Стрілець 21 грудня. ✨ Коли почнеш цінувати друзів? ♑️ Козеріг 21 грудня. ✨ Ти сьогодні: краса та сексуальність. ♒️ Водолій 21 грудня. ✨ Твій пофігізм сьогодні не доречний. ♓️ Риби 21 грудня. ✨ Не забудь вдома коробочку з мізками. Вони тобі сьогодні знадобляться. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
І щоб там лад був, вже на 25 рік запланували війну між Алжиром та Марокко , штати зроблять все щоб змінити режим та розставити всі крапки над і щодо Сахари марокканської та спірних територій
-
Це як Алжир Є президент , але тупий як валянок , нічо не вирішує А вирішує головнокомандуючий збройними силами держави
-
Треба переворот державний зробити Та і те не допоможе мабуть
-
Тип паче цей режим що там, навіть смерть путлера не припинить існування
-
Якщо чесно, то щось мені здається з шизіками домовитись не можливо
-
А де ви зараз?
-
Місто гарне, трохи засміченне в деяких районах але гарне. Роботу без мови знайти можна, але з мовою легше і краще. Вартість житла від 900$ і вище. Але зараз шукати важче. Час переіздів зазвичай к липні
-
Привіт, планую приїхати в Монреаль) будь ласка підкажіть як вам місто? Чи важко знайти роботу без мови, і яка середня вартість на житло 🤩 буду вам щиро вдячна 😉
-
Сподіваюся це бан 😁
-
Цікава собі така іронія.... люди гинуть ...діти не мають нормального життя, а він таку дурню пише
-
Аеропорти знищено всі, світла давно нема.. Надіюся, то іронія була.
-
Люди добрі підскажіть які можливі варіанти виїхати чоловікові з україни?
-
Я так само 2 але довчусь
29 Jan 2023, 07:13
12326/239672
about an hour ago