Український Монреаль
-
Секунду
-
Список рік тому. Дещо додалось
-
Дякую
-
Всім добрий вечір. Підкажіть, може хтось стикався з таким. У нас сусідка (з місцевих, не емігрантка) знизу дуже любить нічні вечірки. Іноді таке враження, що це у нас в квартирі музика волає, настільки все чути😭 Власниця з нею говорила, та обіцяла бути тихіше, але все одно нічого не змінилось. Так от питання Наскільки нормально тут викликати поліцію в таких випадках? Власниця сказала так робити і тоді в неї буде підстава для виселення типу. Але щось я якось сумніваюсь😅 Буду вдячна за поради❤️
-
Дякую😅 Буду пробувати, бо навіть зараз лягли спати і стіни тремтять 😅
-
911 ваше все. У мого муніципалітету так і написано - тусять, звоните 911
-
Сумнівна туса я Вам скажу😂 І контингент не дуже
-
Район Brossard
-
Доброй ночи ! здається квартира дуже світла, все включено, басейн, спорт зал, холодильник, плита, посудомийка, сушарка, ситральна машина, кондиціонер, інтернет
-
От 1800 4 1/2 и от 1600 3 1/2
-
От 1800 4 1/2 и от 1600 3 1/2
-
То ви не жили в тому Китаї, де до вас чіпляються зняти фото разом з вами лише тому, що ви не китайці.
-
Доброго дня! Шукаю кімнату- однокімнатну квартиру, не за межами міста. Можливо хтось може допомогти? Прилітаю 6 липня. Дякую.
-
Я вчилася в селі в Китаї з населенням 5 млн (для Китая це реально село). У перший рік навчання на все село нас було 8 іноземців, які були не азіатської зовнішності. До нас не чіплялися с дозволом, просто тупо знімали без дозволу, особливо нахабні могли хлопців з Африки за вії спробувати подьоргати, намагалися шкіру погладити. Одного разу бабулька тупо почала порсатись у нашому візочку в супермаркеті, перебирати продукти, щоб подивитись, що їдять іноземці. У нас було багато історій 😅
-
👋 Ми наймаємо працівників, які можуть займатися орендою або роботою няні, будь ласка, надішліть повідомлення для отримання додаткової інформації