Український Монреаль
-
Богато квартир маю, є від 1800 2 кімнатне и є від 1600 1 кімната
-
м.Монреаль. Продам куртку PointZero на пуху. Витримує до -40 градусів. Ціна $160. Купляв цією зимою за $260. Звертатися в особисті повідомлення @mannelig77
-
Гороскоп циганки на 18.06: ♈ Овен - якщо сімейне життя - це проблеми, то ви можете їх просто не створювати і все буде гаразд ♉ Телець - як можна налагодити режим сну, якщо ви все робите в останню мить? ♊ Близнюки - ваш вішліст на всі роки: 1. мирне небо 2. гроші ♋ Рак - намагайтеся робити так, щоб хуйня в житті закінчилася швидше ніж нервові клітини ♌ Лев - ви готові на декілька несерйозних стосунків, чим на одні серйозні ♍ Діва - ваш номер сьогодні недоступний, тому що можна хоча б раз на тиждень вам не дзвонити з приводу та без ♎ Терези - ви і лежати в ліжку - найсумісніші речі в неділю ♏ Скорпіон - вам не потрібні стосунки, вам просто потрібен хтось хто буде теж купувати продукти додому ♐ Стрілець - ви - людина проста, поки інші працюють, ви - роздаєте команди ♑ Козеріжка - не треба вам кидати нюдcи, краще кидайте гроші ♒ Водолій - вам не потрібен будильник тому що проблем вас розбудять і так ♓ Риби - а можна, щоб із роками додавалося більше досвіду, а не дурних історій? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 18 червня. ✨ Мені потрібні нові друзі, бо старі втомились слухати мої історії. ♉️ Телець 18 червня. ✨ Ти живеш за принципом БДСМ: Боже, дай сил мені. ♊️ Близнюки 18 червня. ✨ Таких, як ти... не знайдеш. Користуйся цим, день точно твій. ♋️ Рак 18 червня. ✨ В твоєму алкоголі не виявлено крові. ♌️ Лев 18 червня. ✨ Хочеться простого людського врятуватися від спеки. ♍️ Діва 18 червня. ✨ Стосунки заводять ті, у кого нормальної роботи не було. ♎️ Терези 18 червня. ✨ Ось хочеться чогось такого прям взагалі, але прикладати зусиль просто немає сил. ♏️ Скорпіон 18 червня. ✨ Ти все життя борешся з монстром, який живе всередині тебе. ♐️ Стрілець 18 червня. ✨ Все добре до того моменту, поки ти не розіллєш випадково вино собі в рот. ♑️ Козеріг 18 червня. ✨ Любові заслуговують тільки батьки і літній салатик з огірочків і помідорчиків. ♒️ Водолій 18 червня. ✨ Ти найважливіша людина в своєму житті. ♓️ Риби 18 червня. ✨ Ти не додумуєш, ти дивишся в корінь. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
м.Монреаль. Продам куртку PointZero на пуху. Витримує до -40 градусів. Ціна $160. Купляв цією зимою за $260. Розмір М Звертатися в особисті повідомлення @mannelig77
-
Коротко, чітко, послідовно 😂
-
Останній раз в мене була проблема з таким у Варшаві з Білорусами. Щоб ви розуміли, я расист :) їх депортували, а в Польщі стало більше свіжого повітря! Так, що звоніть в 911 і описуйте все!
-
Світлано, а чому вони це питали?
-
Звідци берут це все. Жах. Живу в невеликому місті вже понад 3.5 років. Обожнюю його і жителів також. Відкриті, прекрасні, сімейні, хочите дружить - вперед (у мене богато друзів). Ну і по-перше, що ви під цім розумієте. На роботу, да будь ласка. З початку війни, дуже тісно спілкуватися з місцевими, самі найширіщі люди, яких я бачила. Дуже схожі по мінталитету до нас, але більш щири і вільні. В Монреалях ... Більш іммігрантів, життя в глубінках. І це справжнє життя.
-
Я роблю з місцевими, спілкуюся з ними. Ни якої лотереї. Все залежить, що ви від них очикуєте.
-
Я працюю з куэбэкуа. То так приблизно і є,деякі вважають себе обранними
-
Я теж так вирішив,тому й працюю там. Спілкуюся з ними тільки по роботі,та вивчаю местний суржик
-
Якщо вибирати між нашими та місцевими, оберу місцевих
-
Ми ходимо у гості, якщо хочимо. Але спілкування достатньо. Нема ниття, радість від життя, посмішки. Мені це подобається
-
Як вам вчорашній стендап?