Український Монреаль
-
♈️ Овен 18 червня. ✨ Мені потрібні нові друзі, бо старі втомились слухати мої історії. ♉️ Телець 18 червня. ✨ Ти живеш за принципом БДСМ: Боже, дай сил мені. ♊️ Близнюки 18 червня. ✨ Таких, як ти... не знайдеш. Користуйся цим, день точно твій. ♋️ Рак 18 червня. ✨ В твоєму алкоголі не виявлено крові. ♌️ Лев 18 червня. ✨ Хочеться простого людського врятуватися від спеки. ♍️ Діва 18 червня. ✨ Стосунки заводять ті, у кого нормальної роботи не було. ♎️ Терези 18 червня. ✨ Ось хочеться чогось такого прям взагалі, але прикладати зусиль просто немає сил. ♏️ Скорпіон 18 червня. ✨ Ти все життя борешся з монстром, який живе всередині тебе. ♐️ Стрілець 18 червня. ✨ Все добре до того моменту, поки ти не розіллєш випадково вино собі в рот. ♑️ Козеріг 18 червня. ✨ Любові заслуговують тільки батьки і літній салатик з огірочків і помідорчиків. ♒️ Водолій 18 червня. ✨ Ти найважливіша людина в своєму житті. ♓️ Риби 18 червня. ✨ Ти не додумуєш, ти дивишся в корінь. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
м.Монреаль. Продам куртку PointZero на пуху. Витримує до -40 градусів. Ціна $160. Купляв цією зимою за $260. Розмір М Звертатися в особисті повідомлення @mannelig77
-
Коротко, чітко, послідовно 😂
-
Останній раз в мене була проблема з таким у Варшаві з Білорусами. Щоб ви розуміли, я расист :) їх депортували, а в Польщі стало більше свіжого повітря! Так, що звоніть в 911 і описуйте все!
-
Світлано, а чому вони це питали?
-
Звідци берут це все. Жах. Живу в невеликому місті вже понад 3.5 років. Обожнюю його і жителів також. Відкриті, прекрасні, сімейні, хочите дружить - вперед (у мене богато друзів). Ну і по-перше, що ви під цім розумієте. На роботу, да будь ласка. З початку війни, дуже тісно спілкуватися з місцевими, самі найширіщі люди, яких я бачила. Дуже схожі по мінталитету до нас, але більш щири і вільні. В Монреалях ... Більш іммігрантів, життя в глубінках. І це справжнє життя.
-
Я роблю з місцевими, спілкуюся з ними. Ни якої лотереї. Все залежить, що ви від них очикуєте.
-
Я працюю з куэбэкуа. То так приблизно і є,деякі вважають себе обранними
-
Я теж так вирішив,тому й працюю там. Спілкуюся з ними тільки по роботі,та вивчаю местний суржик
-
Якщо вибирати між нашими та місцевими, оберу місцевих
-
Ми ходимо у гості, якщо хочимо. Але спілкування достатньо. Нема ниття, радість від життя, посмішки. Мені це подобається
-
Як вам вчорашній стендап?
-
Шановні новоприбулі. Особливо ті, хто хоче залишитися. Послухайте мою знайому тут і на її каналі в ютюб. Це реальний шлях залишитися в Канаді через додаткові бали за регіони, та ще і безробіття там в два рази нижче ніж в Монреалі. Хоча від Монреалю лише годину-півтори їхати
-
Так, у нас важко знайти роботу на мінімум. 95% платять вище. Наші пішли на зоводи, навіть без мови. З мого боку, я зпочатку вивчила мову, а потім пішла робити по профессії. Наприклад, на нашому підприємстві, дуже богато іноземців. Беруть на посади, які відповідають досвіду. Мені враховували мій попередній. І сплачували відносного нього. Але я везла підтвердження. Тобто, якщо ти фахівець, будь ласка, працюй. За перші 3 місяца, все встає на місця, чи справжній опит , чи ні. З Европи не бачила, щоб врали. Наші, скрізь. Або без мови, хотять влаштуватися, як мінімум діректорами. 😏
-
* Вітай тих хто виховує))) причетним бути багато ділов не треба😅😅
-
Привіт, ти живеш у Монреалі? Вважаєш себе смішним?🤔 Є можливість це перевірити❗️❗️❗️ 23.06 відбудеться відкритий мікрофон, де на одній сцені новачки і досвідчені коміки перевірятимуть свої жарти. Не хочеш виступати, але любиш посміятися? Приходь як глядач! Ми раді всім! Кількість місць обмежена, щоб зробити бронювання (або виступити) напишіть сюди www.facebook.com/profile.php?id=100024700192001 або сюди instagram.com/_glebsoldatov?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🍷Зустрічаємось у барі URBANISTA за адресою 4127 St Laurent Blvd ⏰ Збираємось о 20:00, початок о 20:30 💰Вхід $5 (тільки готівка) 🔞🤬
-
Всім привіт Шукаю квартиру до 900$ в Монреалі або Броссард/Лонґьой/Сан-Убер. Також розглядаю варіант спільного проживання з дівчиною, якщо ви шукаєте або знаєте когось, хто шукає сусідку, дайте знати)