Український Монреаль
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02dFFEv5LY2NgDiEmjRPLSmW9bPNWB4P7ke6EpHJUTFV275gqiMHAYdCcyvxY7HyLyl&id=100063817681963&mibextid=Nif5oz
-
❓Бажаєте провести час з користю? ❓У вас є питання про нерухомість у Канаді? ❓Хочете поставити прямі запитання експерту у банківській сфері? ✅Тоді приходьте у середу о 18.00 на зустріч у салон CSAI ✅ Під час відкритої дискусії з експертами, за чашкою кави та смаколиками, ми розберемо всі питання і дамо цінну інформаційно новоприбулим українцям 🥐🍪🍩☕ Зустріч буде українською 🇺🇦 Чекаємо на вас! 📍5685 Rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3W5 👉Кількість місць обменежена. Реєстрація за посиланням: 🚀www.eventbrite.ca/e/billets-location-et-immobilier-au-canada-661158401577 Є питання? Звертайтеся [email protected] 🍀
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка, якщо переїджаємо з Онтаріо до Квебеку, потрібно змінювати Health card? Хочу зареєструватися до quebec. ca там питає номер картки медичного страхування. Як я розумію карта Онтаріо не підходить.
-
Платна муніципальна чи приватна? Флекс можна лишати на платних з паркометрами і резидент зонах montreal.communauto.com/flex-parking-guide/?lang=en
-
Дякую
-
Друзі, що робити якщо не пускають на зворотній рейс Монреаль - Копенгаген (з якого я прилетіла у березні) вимагаючи візу в ЕС. Я пояснювала співробітнику про безвіз ЕС - Україна, проте він вимагає зворотній квиток. У службі підтримки Air canada мені сказали спочатку отримати візу для транзитної країни в ЕС і купити новий квиток. (З біометричним паспортом все ок, жодних проблем перетину кордону чи посадки на літак ніколи не було)