Український Монреаль
-
По RSWP далеко не всі посади підходять.
-
Оце офіційна сторінка? www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs/regular-skilled-worker-program/about Можете підказати де саме про ці зміни йдеться ???
-
сторінка, що ви поширили - загалом про програму. Сторінка, яку я поширила чуть вище, деталізовано кого запрошують подати заявку на постійний відбір через цю програму наразі. І в останньому блоці абзаців, там де вказано 2023, є всі оновлення. Раніше таких вимог не було.
-
вони звісно молодці і запхали ту секцію тільки у франц локаль в англійскій її нема
-
апдейтид сьогогдні
-
але хвилин 40 тому ще не було
-
англе франце можня якщо оф джерела
-
аа з'явилось
-
А можна скрін не українською?)
-
скрін?
-
Є і в англійській версії сторінки, щойно перевірила
-
Я б сказала що є співчуття в них до нас, частково розуміння. Але факт що тут нема практично нічого ще нажитого, автоматично ставить таких людей, тобто більшість новоприбулих, на декілька ступенів нижче самих канадців. А так ставлення хороше. Всі канадці з ким я спілкувалася говорили мені що я розумна і т.д. Але те що я писала вище є . Це особисто мої спостереження, можливо, хтось думає по іншому, тому дискутувати про це не буду. Саме презирства як до імігрантів я не зустрічала.
-
Я зустрічав презирство тільки від людей з СНГ, які раніше приїхали вже с ПРом. Від них я чув фразу "Вам слишком легко достался доступ до Канады"... Від Канадців я чув тільки підтримку та допомогу