Український Монреаль
-
скрін?
-
Є і в англійській версії сторінки, щойно перевірила
-
Я б сказала що є співчуття в них до нас, частково розуміння. Але факт що тут нема практично нічого ще нажитого, автоматично ставить таких людей, тобто більшість новоприбулих, на декілька ступенів нижче самих канадців. А так ставлення хороше. Всі канадці з ким я спілкувалася говорили мені що я розумна і т.д. Але те що я писала вище є . Це особисто мої спостереження, можливо, хтось думає по іншому, тому дискутувати про це не буду. Саме презирства як до імігрантів я не зустрічала.
-
Я зустрічав презирство тільки від людей з СНГ, які раніше приїхали вже с ПРом. Від них я чув фразу "Вам слишком легко достался доступ до Канады"... Від Канадців я чув тільки підтримку та допомогу
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка який нормальний інтернет провести вдома і як це зробити? Можливо онлайн чи йти у віділення? Дякую заздалегідь!
-
Uber 100%
-
www.stm.info/en/info/networks/bus/shuttle/747-yul-montreal-trudeau-airport-downtown-shuttle
-
Доброго вечора, хто може підказати які аплікації працюють на доставку їжі цілодобово? І не тільки
-
Мені не дзвонили) просто обрав слот і все)
-
Дякую
-
Або онлайн заявкою(я так робив)