Український Монреаль
-
А на когось?
-
Підкажіть, будь ласка, до котрої години діти знаходяться у школі? Чи маєте ви їх забирати особисто? Питаю, бо В Німеччині діти самі можуть їхати в школу і зі школи на громадському транспорті. Чи реально поєднати роботу і двох дітей шкільного віку?
-
Дякую! А скільки, приблизно, коштує серві де гард?
-
Всім привіт. Здається(для жінки) кімната в районі метра Prefontaine. 5 хвилин до метрa. Поруч супермаркети, аптеки та парки. Всюди можна дійти пішки. В квартирі є холодильник, плита, духовка, кондиціонер, пральна і сушильна машина, wifi. Квартира абсолютно нова. Кімната обладна всім з вбудованою гардеробною. Будь ласка без домашніх улюбленців. Ціна за кімнату 700+комунальні
-
Мої ходять в елементарі, перший клас та садок. Автобус забирає о 8.15 та привозить о 16.35. Я забираю. Самі їхати не можуть
-
Якщо хтось із вас є інженером, ось стаття, у якій коротко пояснюється, як стати інженером у Канаді. У лівому куті також є інструменти, які допоможуть вам написати резюме та підготуватися до співбесіди. Я також інженер з пректірування та розрахунків структур, як і мій батько, який пройшов процес визнання свого диплома в Канаді. Якщо у вас є питання про процес або про цю професію, не соромтеся звертатися до мене. www.genie-inc.com/article/791/nouveaux-arrivants-comment-devenir-ingenieur-au-quebec?utm_source=Infolettre+G%C3%A9nie-inc&utm_campaign=db3c8bf279-mailchi.mp%2Fgenie-inc%2Frecap-20juin23&utm_medium=email&utm_term=0_480c25783d-db3c8bf279-47028177&fbclid=IwAR0KZWPMIRpQsLt4aPFFuNJTQiRSkasJv5zP5oVlkT2iE69tCpMeBb0hgkc_aem_th_AUbduUr0SNJzy8v8RcsbdzTfkx2YM1md1qNXFUwwJPQ0sQmulQFRpv88ejv1OUkJk7k
-
Дякую
-
Чи є в когось досвід/ інформація про навчання дітей з дислексією тут? Можливо, спец. курси? Поділіться, якщо хто в темі, будь ласка.