Український Монреаль
-
Нажаль Квебек і тут виокремлюється
-
Червоний хрест в аеропорту не працює, там працює інша організація ксаі , по ключовим словам шукайте інформацію через пошук нашої бесіди
-
Привіт , хто знає чи працює пункт червоного хреста в монреальскому аєрапорті?
-
А як щодо інших професій тір 2? Ті ж зварювальники і інші робочі спеціалісти. Професії тір2 ж не закінчуються на айті
-
Я питала про евалюацію диплома в CSAI, мені сказали, що потрібно приходити до них, приносити документи і заповнювати заяву, потім вони все перевіряють і відправляють на евалюацію. Чекати підтвердження через півтора місяці. Евалюація зроблена в Квебеку не приймається в інших провінціях Канади, евалюація зроблена в інших провінціях, не приймається в Квебеку. Більш детальну інформацію можете отримати зателефонувавши до CSAI.
-
Таке відчуття що Квебеку пофіг на твою професію аби тільки ти французькою шпрехав добре😅
-
Не думаю що приїхало так багато зварювальників.. Ну і не знаю про них але наприклад електрики мають бути в ордені або мають право працювати помічниками або учнями. А учень та помічник в Тір не попадають наче.
-
Beautiful Manitoba 😉
-
ну є таке. Але якби умови програм були тільки французька то це було б краще
-
на яку позицію
-
Що потрібна не мінімальна французька,з початковою (тобто це не розмовна) там не приймають.Сказали ,що після закінчення курсів приходити.Те що мені сказали
-
Бо я там Працюю супервайзер і дирекція магазина бере із мінімальним рівним мови
-
Що сказали?
-
В оголошенні написана потрібна мінімальна французька або англійська мова
-
Щойно вийшла із цього магазину
-
А туди ходили ??? Чи можливо ви там працюєте???? Щоб так писати мені
-
Для чого ви пишете не достовірну інформацію,їм потрібно знання французької мови(
-
Коротше у вас тут Вініпег як вдома Запоріжжя😂
-
а можна трохи контексту? Що на малюнку? приізджають, чи уїзджають?
-
Потрібна мінімальна щоб спілкуватися із людьми, навіть із дирекцією магазину , без мови хочаб якоїсь не поспілкуєшся
29 Jan 2023, 07:13
124038/236349
21 minutes ago