Український Монреаль
-
Привіт усім! 😌 До уваги тих хто донатив на Херсон Трохи затягнули з звітом, але ось відео, почитайте опис www.instagram.com/reel/Ctwa_p5taYZ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Сумарно ми за добу зібрали майже 14к гривень. З усього що було закуплено (дивіться відео), медикаментів було закуплено на 18к. Ми з вами зробили важливий вклад, і я вам дуже вдячний за довіру та оперативність! Чеки, розвиток подій, та хронологію активності команди у Херсоні після підриву ГЕС ви можете подивитись у збережених сторіс у профілі @anastasiia_sea_chaika
-
Чим моє повідомлення не відповідає групі? Я не можу шукати тут своїх колег?
-
Це ж протизаконно практикувати мед професії без ліцензії.
-
@Valentyna_Art якщо видалили один раз, навіщо ще раз публікувати?
-
Там я не знайшла свого варіанта. Я практикуючий психолог, з великим стажем і наробками в моїй сфері. І все, що я дізналася, то вивчити мову, йти вчитися 5 років ( на мій рівень), потім стажуватися і тоді працювати. Я впевнена, є інші варіанти. І я впевнена, що ті, хто тут більше, вже їх знають.
-
В закріплених є пояснення
-
Я не практикую, Я шукаю варіанти легалізуватися. Я не знаю всіх нюансів і шукаю тих, хто знає.
-
Повідомлення вище
-
Інших варіантів немає. Повторюю: на території країни на жаль практика заборонена без ліцензії. Вам може допомогти кримінальний кодекс. Наміри не є гарантією що процес легальний. Ви робите на свій розсуд. Я вас тільки попередив як громадянин Канади
-
Я не збираюся практикувати з громадянами Канади. Я хочу знайти варіанти отримання ліцензії. Я не вірю, що існує тільки один шлях. І я знаю приклади, коли в Штатах давали ліцензію без навчання (а там така сама система), просто треба знати, що треба зробити щоб підтвердити що я маю право практикувати. І хто приймає рішення. Якщо виявиться, що це не можливо, то виникне питання зміни країни проживання. Пів життя викинути і йти на склад, поки вивчиш мову - цікава пропозиція, але я не думаю, що єдина можлива.
-
Я можу перефразувати своє повідомлення. Звертаюся до психологів, які отримали ліцензію в Канаді, і мають змогу практикувати. Напишіть мені, будь ласка, бо потрібна порада, як легалізуватися в професії і шукаю інформацію. Дякую.
-
Я вчився в тій сфері. На курсах були психологи такі як ви. У мене погані вам новини.
-
Наскільки мені відомо, Богдан правий. Інших варіантів у Канаді немає. Але звісно що вам варто було б поспілкуватися з практикуючими психологами у Канаді щоб дізнатися все з перших уст. Але як би там не було, Канада та штати - це різні системи, ОСОБЛИВО що стосується усього пов'язаного з медициною. Чесно кажучи не знаю чому усі хто їдуть в Канаду прирівнюють її до штатів. Це дві різні планети, не дивлячись на спільний кордон.
-
Психологи є різні. Кваліфікація у всіх різна, досвід і наробки також. Можливо треба знайти того, хто може написати рекомендацію, чи ще щось. Тому я шукаю різні варіанти. І впевнена, що зрозумію ситуацію.
-
Можливо і відрізняються. Але я впевнена, що якщо є підтвердження спеціаліста, то щось зробити можна. А якщо ні, то будемо виріщувати що робити далі. Але я звикла спробувати всі варіанти, переговорити з купою людей, перед тим як впадати у відчай:))
-
Пані забула що це було рекламного напрямку 😁