Український Монреаль
-
Є велика різниця між французькою у Франції і у Квебеку. Значно більша різниця ніж англійська у Британії і у Америці. Це якийсь страшний суржик з елементами американізму та важкого сленгу.
-
Ну хз.
-
У мене так само було 🥲
-
Скільки хочеш. Я точно була більше 30 хвилин, все уважно читала і роздивлялась
-
Такі нема, перевізник сказав, що погода це не наша провина - саменькі
-
Починаю закохуватись в мову А це лише другий день Викладач то , що треба ❤️
-
Так. Це дууууже допомогає.) По першому питанню - так. Це така програма. Спочатку Жемапель. А потім суасант-диз-сет.))
-
Ааа) кинь лінк до особистих
-
Я маю на увазі що є група від нашого чату)) ми там францизасьон і обговорюємо часто)))
-
Я он сьогодні з чоловіком максимально практикую , думаю незабаром защебетаю
-
Так Ні, Боже впаси Мені наші не потрібні для ефективного навчання Максимум англомовні
-
Це перший рівень? Початок? П.с. Є наша група - Франсе для українців. Думаю краще туди.😉
-
Такий перепад що аж ніяково Але мізки прокачує добре
-
До речі, я щось не розумію , то у нас повне занурення , ми вчимо та практикуємо фрази і тут бах , ми вчимо букви, їх класифікацію та цифри Це норм?
-
О, я дочитала до кінця. Ви вже розібрались без мене. Я знов не встигла))
-
То сама лайтова програма
-
То інша програма
-
Ага.
-
Еммм… так навіть якщо не отримуєш провінційну допомогу а тільки стипендію за курси - стаж за них все одно не йде))
-
Він рахується лише в якості мови , якщо припустимо чоловік подається, а дружина прицепом, але 10 балів на дорозі не валяються і ще за кожну народжену в Канаді дитину теж додають бали
29 Jan 2023, 07:13
12415/239771
about 2 hours ago