Український Монреаль
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Твій Гороскоп
-
Чи знає хтось наших людей, які роблять пірсинг тут? Ну або не наших, але перевірених. Дякую
-
Вже завтра
-
Вони всі під реєстром та з ліцензією. Страхування і все інше. Ті хто це з дому робить….🤔 Висновки ваші
-
Та в принципі всі місцеві роблять на совість
-
Добрий день. Я - вчитель початкових класів з України. Маю 10-річний педагогічний досвід. Займаюсь всебічним розвитком дитини, розвитком навичок читання, письма, математики. Буду рада допомогти вашій дитині/дітям в опануванні шкільної програми й загалом💛💙
-
Добрий день!Дуже потрібен україномовний нотаріус!Поділіться контактами будь ласка!
-
В Чернівцях п'яний водій протаранив ворота кладовища, потім довго їздив між могил, щоб знайти вихід і врешті провалився в яму, яку вирили комунальники
-
Здається з 1 липня квартира 3 1/2 ( спальня+салон+кухня+ванна кімната) , в Westmount - гарне транспортне сполучення, рядом метро Vendome, автобусні зупинки. Квартира на 2-му поверсі сонячна і тепла). Ціна- $ 1350 /міс. , включно вода+опалення. Здається з усіма меблями . Рядом біля дому магазин «Metro”, банки, лікарні, школа та богато інших магазинів. В будинку також проживають українці. Звертайтесь, відповім на всі питання.
-
Колись робила у цих хлопців і тату, і пірсинг. Все якісно і чисто adrenalinetattoos.com
-
Добрий день. Я - вчитель початкових класів з України. Маю 10-річний педагогічний досвід. Займаюсь всебічним розвитком дитини, розвитком навичок читання, письма, математики. Працювала очно і дистанційно, є досвід репетиторства онлайн. Буду рада допомогти вашій дитині/дітям в опануванні шкільної програми й загалом.