Український Монреаль
-
t.me/uaquebec
-
Шановні, я вирішила повернутися до Монреалю, в Квебек сіті квартира прополочена з 1 серпня. Може комусь цікаве житло? Пишіть. І ще: в мене син 12 років, хочется спілкування, знайти друзів (живемо на Henri Burasa зараз). Будемо раді знайомству.
-
Шукай 2 1/2
-
Студію чи окремий салон?
-
Ура. Поясни дівчині😂
-
Ні.
-
Collecting unpaid wages Your Employment Standards office can help you collect unpaid wages. The maximum amount it can collect will differ by province or territory. There is no fee for this service. Employment Standards officers can investigate the situation and order your employer to pay the money owed. You can also sue your employer in Small Claims Court for the wages owed. Get help For more information, link to your provincial or territorial Ministry of Labour.
-
Доброго вечора. Треба порада чата. Я знаходжуся в Альберті. Збираюсь з неї їхати. І відповідно все тут закриваю. Вчора мій роботодавець просила мій сін і я їй його надіслала (я звільнилась з роботи. Після того вона попросила мене сін. Працювала я 4 міс. Що 2 тижні вона надсилала гроші мені на карту). Тепер після звільнення вона не виплачує мені гроші за останні 2 тижні моєї роботи. І всіляко мене ігнорує, не бере трубки і не відписує. Я у відчаї і не знаю куди звертатися і що робити в такому випадку. Може хтось порадить щось. Буду вдячна
-
чи ви з Канади того?