Український Монреаль
-
ну телепні жартують, а інформація напряму з СБУ
-
А за критичний до русні?
-
♈️ Овен 24 червня. ✨ Хочу, щоб все було по-іншому, а не ось так... ♉️ Телець 24 червня. ✨ ТВОЄ СЕРДЕЧКО В НЕБЕЗПЕЦІ. ♊️ Близнюки 24 червня. ✨ Все можливо, поки ти в це віриш. ♋️ Рак 24 червня. ✨ ТИ ЧЕКАВ ЛЮБОВ, А ВОНА ТЕБЕ НІ. ♌️ Лев 24 червня. ✨ Любов переоцінена, серіальчики набагато краще. ♍️ Діва 24 червня. ✨ Ти сам не знаєш, чого хочеш. Визначся. ♎️ Терези 24 червня. ✨ Іноді хочеться перерватись на музичну паузу, щоб не зійти з розуму з таким темпом життя. ♏️ Скорпіон 24 червня. ✨ У тебе відмінна фантазія, яка заважає жити. ♐️ Стрілець 24 червня. ✨ Жити треба красиво, інакше навіщо це все? ♑️ Козеріг 24 червня. ✨ Не треба мене відволікати, мені і так важко концентруватися. ♒️ Водолій 24 червня. ✨ Всьому свій час, але часу ні на що не вистачає. ♓️ Риби 24 червня. ✨ Ні сорому, ні совісті, нічого зайвого. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже СЬОГОДНІ 13.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 3500 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 5355571112838560 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️