Український Монреаль
-
Підкажить будь лусочками для людей з топографічним кретинизмом.Якщо бажаємо подивитись парад сьогодні на яку станцію метро під'їзних і у коли.Бо прочитала про подію,але ніяк не можу розібратись куди під'їхати.
-
Доброго ранку! Пікажіть,будь ласка, людям з "топографічним кретинизмом" на яку(на які) станцію метро під'їхати,щоб подивитись парад сьогодні в Монреалі.ну ніяк не розберусь...назви вулиць прочитала,але все рівно нічого не зрозуміло...
-
Гороскоп циганки на 24.06: ♈ Овен - якщо у вас є плани на сьогодні - відкладайте, буде багато приколів (у всіх сенсах слова) ♉ Телець - як можна за всім встигнути, якщо ви ще не розібрались, що там з ядеркою ♊ Близнюки - «я в ахуї. давайте» ♋ Рак - якщо ви комусь не відповідаєте, то нехай звиняють, ви просто в ахуї ♌ Лев - в 2019 ви могли влітку не спати всю ніч, і в 2023 можете не спати, але є нюанс ♍ Діва - ви взагалі помітили як всі поїхали кукухую? звісно, не помітили, ви ж теж поїхали ♎ Терези - вам завжди є що обсудити з друзями, тому що постійно трапляється якась хуйня ♏ Скорпіон - якщо не зайдете в інтернет хоча б півгодини, то вам буде потрібно декілька днів, щоб перечитати всі новини ♐ Стрілець - запасайтеся попкорном, поки будете читати новини ♑ Козеріжка - а кому зараз легко? ♒ Водолій - все йде за планом, навіть коли плана нема ♓ Риби - а лебедине озеро вже було? чи ви все проспали? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Та я ж написала-кретинизм. Спробую
-
Доброго. Ні
-
-
Я всикаюсь😂
-
Типу високо поставленого
-
Десь дивився звернення якогось тіпа
-