Без зв’язку немає управління, без управління немає перемоги.📡
Зв’язківці — це ті самі люди, які забезпечують обмін інформацією під час бойових дій, за будь-яких обставин та погодних умов.
В своїх колах їх називають нервом, адже без зв’язку неможливо вести бій. Саме ці люди передають координати противника, ловлять засекречену інформацію та інформують інші підрозділи військ.🎧
Вони рідко потрапляють в кадр, але їхня робота — невід’ємна складова успішних оборонних та наступальних дій нашої армії.🇺🇦
Рота зв'язку ПВЗ 21 ОМБР потребує автівки для оперативного переміщення особового складу разом зі зброєю, матеріалами та інструментами, необхідними для налагодження безперебійного надійного зв'язку.
Є можливість придбати робочого коника - Фольцваген т4 дизель 2.4 2000 року довга база. Мсткість 16 осіб. Ціна питання 86 000грн. 🛻
Давайте допоможемо хлопцям!
Номер карти Приват банку: 4149499391038039
карта монобанку
4441111134306301
Отримувач БурдунПавлоВікторович💳
Шановна громадо! Я особисто знаю Павла. Він мешканець Енергодару, який вступив у лави ЗСУ і зараз боронить наш схід. Чудова людина, для мене він як і був, так і лишається дядьком Пашею :) будь ласка, кожен цент допомагає, наближає нашу перемогу. І звісно, буде звіт.
Разом до Перемоги! 💛💙