Український Монреаль
-
Там ціла анкета зараз
-
Яблуко точно не дасть
-
Але там плани тарифні дорогі трошки коли береш телефон
-
я новоприбулий просто,3 неділі
-
Доброго ранечку! Здаю мебльовану квартиру 5 1/2 в субліз. Розташована на Квін Мері, 5 хвилин до метро Сноудон. З 1 серпня. Всі питання в ЛС.
-
Я так зрозумів Fizz самий адекватний оператор?
-
Айфон -> пейбрайт-> розсрочка без проценту
-
Українською
-
Звичайно
-
Без зв’язку немає управління, без управління немає перемоги.📡 Зв’язківці — це ті самі люди, які забезпечують обмін інформацією під час бойових дій, за будь-яких обставин та погодних умов. В своїх колах їх називають нервом, адже без зв’язку неможливо вести бій. Саме ці люди передають координати противника, ловлять засекречену інформацію та інформують інші підрозділи військ.🎧 Вони рідко потрапляють в кадр, але їхня робота — невід’ємна складова успішних оборонних та наступальних дій нашої армії.🇺🇦 Рота зв'язку ПВЗ 21 ОМБР потребує автівки для оперативного переміщення особового складу разом зі зброєю, матеріалами та інструментами, необхідними для налагодження безперебійного надійного зв'язку. Є можливість придбати робочого коника - Фольцваген т4 дизель 2.4 2000 року довга база. Мсткість 16 осіб. Ціна питання 86 000грн. 🛻 Давайте допоможемо хлопцям! Номер карти Приват банку: 4149499391038039 карта монобанку 4441111134306301 Отримувач БурдунПавлоВікторович💳 Шановна громадо! Я особисто знаю Павла. Він мешканець Енергодару, який вступив у лави ЗСУ і зараз боронить наш схід. Чудова людина, для мене він як і був, так і лишається дядьком Пашею :) будь ласка, кожен цент допомагає, наближає нашу перемогу. І звісно, буде звіт. Разом до Перемоги! 💛💙
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Voice реклама платна
-
Що за дурна звичка тут в Монреалі, стояти на вході-виході в потязі. Бісять
-
Компанія що є партнером еппл для розсрочки
-
а шо таке пейбрайт?)
-
Ага
-
Доброго дня чи можна одночасно бути зареєстрованним на курси повного дня і вечірні, щоб потім перевестися з вечірніх як розпочнуться курси повного дня? Зараз на етапі подачі на обидва курси?
-
Як для чувака який не користувався україньскою мовою 20 років я ще нормально пишу
-
Якщо не встигнете - вам попередження дадуть і ще 90 діб
-
Спробуйте там
29 Jan 2023, 07:13
125318/238954
8 minutes ago