Український Монреаль
-
В сан Бруно все дорого-багато, лонгей-китайців та темненьких багато, бушервіль - ніколи там не був, Джулія - нормально, нічого поганого.
-
Машина є?
-
тоді вже не буде) за пів року до але може всі по гуманітоарній підуть 😂
-
Дивно
-
Дивна ця Дзера. Коли я звертався до неі, вона відмовилася мені консультацію давати
-
Перміти так
-
Хто знає французьку, але не має роботи . Напишить мені в приват.
-
We are looking for volunteers To apply: ukefestmontreal.org/en/volunteers/ ____ Nous recherchons des volontaires Pour appliquer: ukefestmontreal.org/en/volunteers/ ____ Шукаємо волонтерів Подати заявку: ukefestmontreal.org/en/volunteers/ 🇺🇦
-
У ваших брів немає шансу виглядати погано! Бровіст Ірина пропонує корекцію, фарбування, ламінування та щастя для брів, після яких ви щоразу будете закохуватись у себе все більше. 💌Обирайте час та записуйтесь на послуги в діректі instagram.com/montreal.brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
можете по карті глянути інками (гроші на сімю) по районам/містам, а також по карті дитячі майданчики, якщо то вам треба. Все інше, якщо маєте авто - не проблема. Лише відстань до роботи) впринципі чого народ і переїздить наш...
-
Продаємо бо не потрібна, стан ідеальний, 120 са$ 5 Vincent D-Indy
-
Та ви хоча б напишіть що за робота))
-
Ні, ми вже з досвідом канадської оренди:)
-
так, це основна. буває плита, холодильник, пралка. коли як. Ліжка то самі купляйте, матраси краще нові. Як розумію, для вас це перша аренда, то особливо може не прийдеться вибирати, бо вибирають власники квартир. Деякі влаштовують збір анкет, а деякі норм. Зараз теж буду переїжджати в більш спокійніше місце, але вже маю кредит скор та роботу, при першій аренді мав роботу в Україні лише.
-
В Галіфаксі квартири теж пусті, але є вся важлива побутова техніка. Тому я здивувалася, думала всюди так
-
Якщо щось дуже потрібно - ставте по фільтрам що треьп
-
Тут здаються квартири пусті. Це норм
-
Дякую! Можна ще питання?:) Дивлюся обʼяви оренди і бачу, що не завжди є побутова техніка 😳 це нормальна практика тут? Я думала це мастхев при оренді.
-
Це часом не спам, по три рази на день?
-
Знаю, але треба і міру знати, наприклад раз на день
29 Jan 2023, 07:13
125543/236397
about 2 hours ago