Український Монреаль
-
Франц мовою зйом балів за вік перебивається
-
До 35
-
Зате куча балів треба за навчання і так далі майнити
-
Підходить лише для молодих((
-
Завтра почитаю. Наче таи за вік 5 балів максимум давали
-
Французьку здавати прийдеться в будь якому разі
-
Мінус 2 бали за кожен рік після 35. Після 42 - зіро. Французька максимум 16 (до речі якщо тобі до 35 то це теж 16, можна не здавати французьку)) Англійська дає максимум 6 балів якщо все-все здаєш. Таке.,,
-
Мені зараз неиа часу
-
cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/publications/GR_Selection_Travailleurs_Qualifies.pdf
-
Почитала я сьогодні що Німеччина зараз активно розробляє механізм як українців залишити. Готують інший параграф який дасть можливість залишитися, обходячи нинішні правила (працювати тільки на кваліфікованих роботах, з зарплатнею не нижче..) Сказали навіть можуть залишити тих хто частково отримує велфер, якщо він підпрацьовує і знаходиться в процесі перекваліфікації. Плюс діти інтегрувалися. А враховуючи їхню безкоштовну вищу освіту для місцевих, і те що це гарна дуже соціальна країна з розвиненим транспортом, легким доступом до всіх магазинів і можливістю подорожувати всією Європою задешево… Коротше, стало дуже сумно…(((
-
Для sin не треба нести документи з місця проживання? Тільки wp та паспорт?
-
Та почитаєш завтра))) фотку глянь просто )
-
Довго
-
Там вже умова що 7 левел франсе обовʼязково. Там абзац в описі програми що починаючі з цього місяці це для всіх відборів.
-
Я у тебе забув запитати що мені тут писати …
-
Суті не міняє
-
Я з вами на Ви
-
Війну закінчить?
-
Чим тобі місце перебування пригожина допоможе у житті?
-
Та да .. у вас тут другі клопоти
29 Jan 2023, 07:13
125611/237616
15 minutes ago