Український Монреаль
-
Скажіть будь ласка, що це таке - "сommercial cleaner for a daycare"? Яка це робота.
-
На фені є маркування. Якщо цифри 110-240 буде, якщо 220 тільки то ні, треба купувати станцію напруги
-
Благаю!!! 😂
-
ти що, лев?
-
Кіт 🐈⬛
-
Доброго ранку! Чи є хтось тут,хто ходить до Університету Монреаля по середах на спікінг клаб безкоштовний? Чи є в цю середу заняття? Напишіть адресу і як знайти ,будьласочка.
-
Дякую.
-
Чи потрібно попередньо записуватися? Чи просто приходити?
-
+380665512373 Павло
-
Дітям довше перевіряють ніж дорослим. можуть і місяць і більше. Подруга 4 місяці чекала, поїхали віддавати паспорти разом до Вєни і у черзі зʼясували що можна за дозволом мами вкласти в конверт всі паспорти - мами і дитини. (Там система, що вкладаєш у конверт лист, форму, паспорт і кладеш до поштової скриньки на місці біля візового центру). Вона так і зробила, отримала з візою і свій і дитини. Так само і я паспорти віддавала (через скриньку на місці), проте дітям вже були в мене дозволи за іншою програмою. Це у жовтні 2022 було. Дзвонити їм пришвидшувати взагалі 0 результату. Чи почекайте якщо нещодавно подали чи так спробуйте.
-
І фіналочка, кит Тік так тоу
-
Еллі організувала для нас шикарний сніданок у своєму іншому готелі (15$за людину). Ми побродили по Тадусаку і дуже зраділи, що не було сильно задимлено, позаглядали в місцеві крамнички і вирушили дивитися на китів. Компанія видає непромокаючі штани і куртки. Погрузилися в лодку. Думаю, вона розрахована на 20-24 людей. І вирушили. Ми бачили 3 різні кити декілька разів з різних відстаней. Було дуже круто. На лодці є капітан і натураліст, який розказував багато цікавого про китів та про той регіон і чому вони туди припливають. Екскурсія була французською, але час від часу він щось розказував англійською. Дуже сподобалось. Потім ми поїли смачно в Тадуссак в Café Bohème і вирушили в дорогу. Через 6 годин були вже в Монреалі і Слава Богу, що приїхали вночі і не застали наш трафік на highway 40. Ви можете обрати інший маршрут, але той регіон Кебеку прекрасний і його неодмінно потрібно побачити при можливості. Ми нажаль не бронювали все завчасно, так як не мали плану. Але дуже раджу бронювати і китів, і готелі, і каяки, бо місць по нормальній ціні завжди мало. А судячи з того, що на китів дивляться в основному з липня по початок вересня, то буде ще важче забронювати місця.