Український Монреаль
-
Шановно громадо, добрий вечір! Хочу повідомити про шахраїв. Нібито набирають на роботу, публікують вакансії на indeed, надсилають job offer на позицію помічник керівника фін відділу, після чого з вами зв'язується керівник (за допомогою пошти, смс, бо він у відрядженні) та надає завдання надіслати кріпту))
-
Там Альберта найсонячна. Так, виходить так, але скоріш за все там в декілька разів різниця за нерухомість, не кожен може собі дозволити будинок у Ванкувері… а в деяких провінціях будинки дуже дешеві , мабудь там де найвищий податок 🤣
-
Я їду вже
-
В порівнянні з Манітобою. Ніяким чином не хотіла затронути почуття жителів істинно сонячної провінції Квебек🙏
-
Сьогодні буде мітинг?
-
Ну в Вінніпезі вони теж не 100к коштують… а податок доведеться заплатити шалений
-
Краще питайте господаря. Я зробила на 500 тисяч, потім сказали, що має бути мільйон. Плачу 29 на місяць.
-
Дівчата,запрошую на манікюр/педикюр з покриттям,нарощення вій.Працюю в салоні на Saint Laurent.Якісні матеріали та стерильні інструменти.Мій інстаграм instagram.com/lis.beauty.mtl?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Героям Слава!
-
Монреаль 🇨🇦 Фото та відео зйомка . Контент , дні народження , rells соц мережі . Якщо хочете побачити мої роботи Пишіть ♥️
-
@lissa_l реклама платна
-
Дякую 🤩 бо я чула там дощі по три місяці
-
Hanna вам теж
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02bovaVVnobBCtNKYgFyUZH5fPutfjXLzGKVgm6B9tqvxehZUqxG9GLZpkzxdsSft1l&id=100003054229018&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f
-
Всем привет! С 7 по 11,12 июля едем на озеро онтарио со своей большой палаткой в наличии все оборудование для комфортного отдыха дикарями даже туалет и горячая вода,хотим познакомиться и взять с собой привлекательную девушку или равнозначного парня для компании отдыха и веселья.Заинтересованных пишите в личку времени осталось не много.
-
Доброго дня, Brûlerie St Denis👌 Можете зайти на сайт, вибрати, яка вам подобається за ступенем обсмаження, країною походження, etc. http://www.brulerie.com/ameacuteriques.html
-
Резюме плохое. Ищешь работу по образованию - убери работу которая не связана с дипломом. Ищешь работу по опыту - убери университетский диплом. Придумай ПТУ какое нибудь. Делай резюме на простой белой бумаге. Добавь французский начальный. Убери украинский. Удачи
-
@valdemarson ми спілкуємось виключно українською
-
Дякую 😉
-
Як можна розмістити в групі? Можливо, комусь треба. Cowansville. Були там недавно. Гарне, невелике і дуже приємне місто. Eastern Townships.
29 Jan 2023, 07:13
126762/236412
about 2 hours ago